30 Ιουλ 2016

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «ATHENS LEDRA»: Συνεχίζουν τον αγώνα τους με πολύμορφες δράσεις

Μαζική γενική συνέλευση πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης 28 Ιούλη, οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου «Athens Ledra» στη διάρκεια της οποίας πήραν ομόφωνα απόφαση για συνέχιση του αγώνα με πολύμορφη δράση και με καθημερινή παρουσία στο χώρο του ξενοδοχείου, έχοντας στο πλευρό τους το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού - Τουρισμού και Ξενοδοχείων Ν. Αττικής.

Σε αυτά τα πλαίσια αποφασίστηκε να γίνει παρέμβαση στο υπουργείο Δικαιοσύνης για επίσπευση της διαδικασίας ποινικών κυρώσεων στην εργοδοσία του «Athens Ledra».
Εξάλλου, την Τετάρτη 3 Αυγούστου, οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου θα δώσουν το «παρών» στο υπουργείο Εργασίας, καθώς εκείνη την ημέρα λήγει η διορία που έχει δώσει το υπουργείο Εργασίας στην εργοδοσία, προκειμένου η τελευταία να ικανοποιήσει τα αιτήματα των εργαζομένων.
Επίσης, την Πέμπτη 4 Αυγούστου, θα προχωρήσουν σε παρέμβαση στην Κυπριακή Πρεσβεία στην Αθήνα, προκειμένου να γίνει ενημέρωση για την οικογένεια των ιδιοκτητών που κατάγεται και διαμένει στην Κύπρο. Ακόμη προγραμματίζουν αγωνιστικές κινητοποιήσεις σε εταιρείες, οι ιδιοκτήτες των οποίων, είναι μέτοχοι στο «Athens Ledra».
Τέλος, οι εργαζόμενοι του «Athens Ledra» με αφορμή την έκδοση του ΦΕΚ της κυβέρνησης για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση 1.000 ευρώ ανά άτομο, επισημαίνουν ότι αυτό ήταν αποτέλεσμα του πολυήμερου ανυποχώρητου αγώνα τους.