5 Φεβ 2016

"Θα σε ξεδοντιάσω, θα σε εξαφανίσω"...απίστευτο ξέσπασμα του δημάρχου Ωραιοκάστρου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε πεδίο έντονων προσωπικών αντιπαραθέσεων με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς και απειλές μετατράπηκε το έκτακτο κάλεσμα φορέων, βουλευτών και δημοτικών συμβούλων, για το θέμα δημιουργίας του κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στο στρατόπεδο «Αναγνωστοπούλου», το οποίο γειτνιάζει με το Ωραιόκαστρο. 

Το οργισμένο ξέσπασμα του δημάρχου Ωραιοκάστρου (βίντεο 1), φαίνεται να πυροδότησε η στάση που κράτησε ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ Γ. Παπακωνσταντίνου. Ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα στην αρχή για την ώρα συνάντησης (21:30), ενώ στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια της συζήτησης, καταλόγισε βαριές ευθύνες στον κ Γαβότση για τη στάση που κράτησε έως τώρα απέναντι στο θέμα του στρατοπέδου. Κατηγορώντας τον μάλιστα κάποια στιγμή και για πολιτική ανεπάρκεια. (βίντεο 2) 

Η συνέχεια έφερε το απίστευτο ξέσπασμα του δημάρχου με βαριές εκφράσεις και απειλές, αφήνοντας να εννοηθεί πως υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί με τον κ Παπακωνσταντίνου. Όλα αυτά εξελίχθηκαν μπροστά στα μάτια δύο βουλευτών (Αρβανιτίδης - Φωκάς) οι οποίοι αποχώρησαν έκπληκτοι από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. Δείτε το βίντεο με το απίστευτο ξέσπασμα του δημάρχου Ωραιοκάστρου.