23 Φεβ 2016

Καταγγελία: Ο Σύλλογος ΟΤΑ Μαγνησίας “δεν βλέπει” τις παράνομες τοποθετήσεις προϊσταμένων

Το γεγονός ότι η πρόεδρος του Συλλόγου ΟΤΑ Νομού Μαγνησίας, κάνει επί της ουσίας τα «στραβά μάτια» στις παράνομες τοποθετήσεις προϊσταμένων στο δήμο Βόλου, καταγγέλλει e-αναγνώστης της aftodioikisi.gr.
Αναλυτικά, σημειώνει:

«Σύμφωνα με την καταγγελία της προέδρου του συλλόγου ΟΤΑ Νομού Μαγνησίας από τις μετακινήσεις των προϊσταμένων μόνο μία είναι παράνομη “διότι η ειδικότητα του υπαλλήλου δεν προβλέπετε στον ΟΕΥ στο τμήμα που τοποθετήθηκε”.

Επειδή πιστεύω ότι η πρόεδρος του συλλόγου ΟΤΑ και έμπειρη υπάλληλος είναι και επιστημονικά καταρτισμένη και μπορεί να διαβάσει και να ερμηνεύσει τον νόμο. Γιατί εδώ και εννέα μήνες δεν έχει καταγγείλει την Δημοτική Αρχή για την τοποθέτηση στην κυριότερη Διεύθυνση του Δήμου, (στην Διεύθυνση Οικονομικών η οποία ασκεί την οικονομική πολιτική του Δήμου, καθώς υπογράφει όλα τα χρηματικά εντάλματα των έργων, μισθοδοσίας, επιδομάτων, καθορίζει και υπογράφει τα χρήματα για την δημοσιότητα του δημοτικού έργου που αναλογεί σε κάθε Μέσο Μαζικής Επικοινωνίας, κ.α.) υπαλλήλου χωρίς να έχει πραγµατικό βαθµό τουλάχιστον Γ’. Επίσης και στην Διεύθυνση Πρασίνου εδώ και ένα χρόνο έχει τοποθετηθεί προϊστάμενος χωρίς να έχει πραγματικό βαθμό τουλάχιστον Γ΄, ο οποίος υπογράφει όλους τους διαγωνισμούς, εισηγήσεις, προμήθειες κ.α. (και ας είναι αντιδήμαρχος Πρασίνου μάχιμη δικηγόρος που ευαγγελίζεται ότι είναι υπερασπιστής της νομιμότητας).

Αν η πρόεδρος του συλλόγου ΟΤΑ Μαγνησίας δεν μπορεί να ερμηνεύσει και να καταλάβει τον νόμο, ας ενημερωθεί από το υπόλοιπο προεδρείο, από τα έμπειρα στελέχη του τμήματος Προσωπικού, της μισθοδοσίας του Δήμου και από τον επίτροπο που θεωρεί τα εντάλματα μισθοδοσίας του Δήμου για τις παρανομίες της Δημοτικής Αρχής και όχι να πετάει την μπάλα στην εξέδρα (με την καταγγελία για την μετακίνηση υπαλλήλων και ενός προϊσταμένου τμήματος σε τμήμα που δεν προβλέπεται στον ΟΕΥ ο οποίος δεν ασκεί ουσιαστική διοίκηση) για να ασχολούνται όλοι με αυτήν και να αφήνουν την Δημοτική Αρχή να αλωνίζει σε ανώτερο επίπεδο (να βολεύει τα δικά της παιδιά).

Διότι η σιωπή είναι συνενοχή!».

http://www.aftodioikisi.gr/, 23/2/2016