16 Φεβ 2016

Δήμος Χαλανδρίου: Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση 800 νέων κάδων απορριμμάτων

Ο Δήμος Χαλανδρίου, σε μια προσπάθεια αναβάθμισης της παροχής των υπηρεσιών καθαριότητας που πραγματοποιείται από την αρμόδια Υπηρεσία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης, προέβη μέσω Διεθνούς ανοικτού διαγωνισμού, στη προμήθεια 800 νέων κάδων απορριμμάτων χωρητικότητας 1100 λίτρων ο καθένας.

Η παράδοση των κάδων στο Δήμο (από Ελληνική εταιρεία η οποία ανακηρύχτηκε μειοδότης) ξεκίνησε τον Δεκέμβριο 2015 και ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2016.

Οι νέοι κάδοι αντικαθιστούν τους υφιστάμενους κάδους απορριμμάτων στην περιοχή του Κάτω Χαλανδρίου. Η τοποθέτησή τους έχει ολοκληρωθεί.

Να σημειωθεί ότι από τους κάδους που αποσύρθηκαν, ένα ποσοστό θα χρησιμοποιηθεί για ανταλλακτικά και οι υπόλοιποι θα επισκευασθούν για να τοποθετηθούν όπου κρίνεται απαραίτητο. 
Η αντικατάσταση των κάδων απορριμμάτων λύνει ένα σημαντικό πρόβλημα στους κατοίκους της περιοχής.

Ας σημειωθεί ότι στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που περνούν όλοι οι Δήμοι της χώρας, είναι μεγάλη υπόθεση που o Δήμος μας - μέσω της Υπηρεσίας Καθαριότητας & Ανακύκλωσης - προσπαθεί αποτελεσματικά να αναβαθμίσει τις παρεχόμενες, προς τους πολίτες, υπηρεσίες.


http://www.halandri.gr/, 15/2/2016