25 Ιαν 2016

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΑΤΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26 ΓΕΝΑΡΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνεχίζουμε τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις, κάθε μέρα, κάθε ώρα, οι ανατροπές στο ασφαλιστικό είναι αιτία πολέμου, μέσα από μαζικές διαδικασίες κλιμακώνουμε των αγώνα μας απαιτώντας
ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Να ορθώσουμε τείχος μπροστά στη νέα λεηλασία που μας ετοιμάζουν. Το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα δεν είναι εμπόρευμα για να έχει κόστος.
Είναι δικαίωμα για όλο το λαό, είναι η ζωή μας!
Να τους χαλάσουμε τους σχεδιασμούς τους η κοινωνική ασφάλιση κατακτήθηκε ύστερα από μεγάλους αγώνες και αίμα. Το συγκεκριμένο έκτρωμα δεν διορθώνεται, όσες τροπολογίες και να φέρουν, όσες διατάξεις και αν τροποποιηθούν. Στόχος τους ήταν και είναι η ευθυγράμμιση με τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης ώστε να απαλλαγή παρά πέρα  η εργοδοσία και το κράτος από τη μεγαλύτερη κατάκτηση που είχε πετύχει η εργατική τάξη την κοινωνική ασφάλιση. Αυτό επιδίωκαν όλα αυτά τα χρόνια, αυτό επιδίωκαν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, αυτό επιδιώκει και η σημερινή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ που όχι μόνο δεν καταργεί τους προηγούμενους αντιασφαλιστικούς νόμους αλλά πατάει επάνω τους, αυτή την απαίτηση είχαν και έχουν οι μεγαλοβιομήχανοι, οι εφοπλιστές  το μεγάλο κεφάλαιο.
Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί όλους τους εργαζόμενους, τα σωματεία των δήμων σε γενικό ξεσηκωμό. Να μην πάει ώρα χαμένη  στην οργάνωση της απεργιακής απάντησης στις 4 του Φλεβάρη μέσα από μαζικές διαδικασίες (Γενικές Συνελεύσεις, συγκεντρώσεις κ.λ.π.). Να νεκρώσουν τα αμαξοστάσια, τα δημαρχεία, να κλείσουν όλες οι υπηρεσίες. Να μην αφήσουμε να περάσει ο νέος σφαγιασμός της κοινωνικής ασφάλισης. Να μην τους αφήσουμε να πάρουν ανάσα.
Τη Τρίτη 26 του Γενάρη δίνουμε δυναμικό παρών στο Παναττικό Συλλαλητήριο στις 18:00 στην Ομόνοια. Την ώρα που θα συζητιέται στη βουλή το νέο ασφαλιστικό να μας δουν μπροστά τους, να τους στείλουμε μήνυμα ότι αυτό το έκτρωμα δεν πρέπει να φτάσει στη βουλή.
Στο πόλεμο που μας κήρυξαν απαντάμε με το δικό μας πόλεμο. Να δυναμώσουμε! Να μην τους αφήσουμε να διαλύσουν τη ζωή μας. Συμμετέχουμε μαζικά στη Πανεργατική Πανελλαδική Απεργία στις 4 του Φλεβάρη.  

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ