3 Δεκ 2015

Σύλλογος «Αργώ» Χαλανδρίου: Όταν το ποδόσφαιρο συναντά την Τέχνη

Όταν το ποδόσφαιρο συναντά την Τέχνη και τους δημιουργούς είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνουν ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ «ΑΡΓΩ» και το «ΕΠΙΣΚΥΡΟΝ»την Παρασκευή 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 και ώρα 19.30, στο ‘Ιδρυμα ΖΗΣΗ, Κολοκοτρώνη 5, στο κέντρο του Χαλανδρίου.

Για την κοινωνική, εκπαιδευτική, πολιτιστική διάσταση του ποδοσφαίρου συζητούν οι :

- Γιώργος Μαρκόπουλος (ποιητής) 
- Κυριάκος Χήνας (ιστορικός)
- Πέτρος Ζουμπουλάκης (ζωγράφος) 
- Θανάσης Κάππος (συγγραφέας)
- Θάνος Μικρούτσικος (μουσικοσυνθέτης) 
- Δημήτρης Αρβανίτης (γραφίστας) και άλλοι.

Συντονίζει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Μάλλιαρης

Θα παρευρεθούν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές: X. Αρδίζογλου, Μ.Παπαϊωάννου, Τ. Λουκανίδης, Ν. Σαργκάνης, Μ. Συμιγδαλάς, Β. Λάκης, Γ. Καραγκούνης και άλλοι.

Θα προβληθεί σχετικό βίντεο, ενώ στον χώρο της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί έκθεση φωτογραφίας και ζωγραφικής των: Π. Ζουμπουλάκη, Σπ. Κουρσάρη, Στ. Κατσιρέα, Αλ. Βακιρτζή, Β. Διονυσόπουλου, Ν. Οικονομίδη, Γ. Παπανελόπουλου, κλπ.

Επίσης θα υπάρχει και έκθεση βιβλίου γραμμένα ειδικά για το ποδόσφαιρο.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Χαλανδρίου και είναι αφιερωμένη στον μεγάλο μας συνθέτη και φίλο του ποδοσφαίρου ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ για τα 90 χρόνια του.

Έχουν προσκληθεί τα αθλητικά σωματεία Ατρόμητος Χαλανδρίου, Απόλλων Χαλανδρίου, Α.Ε. Χαλανδρίου, οι σύλλογοι και οι κοινωνικοί φορείς της πόλης, Σύλλογοι Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών, ο Π.Σ.Α.Τ., ο Π.Σ.Α.Π. καθώς και άλλοι αθλητές που κατοικούν στο Χαλάνδρι.

Το ποδόσφαιρο και γενικότερα ο αθλητισμός ενώνει, ψυχαγωγεί, εμπνέει και τους καλλιτέχνες.

Τηλέφωνα επικοινωνίας :

Μάλλιαρης Νίκος 6945 804299
Οικονομίδης Νίκος 210 6841894 – 6979 085756