23 Δεκ 2015

Δήμος Λαρισαίων: Πρόγραμμα συμβουλευτικής για τους εργαζόμενους του Δήμου

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά, πρόγραμμα Συμβουλευτικής υποστήριξης & Εκπαίδευσης απευθυνόμενο σε όλους τους εργαζόμενους των παιδικών σταθμών του Δήμου Λαρισαίων. Η συμμετοχή των ωφελουμένων είναι δωρεάν και οι ομάδες λαμβάνουν χώρα στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Λαρισαίων Αιόλου 4, (η δομή βρίσκεται στο πρώην Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων).

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν συνολικά πενήντα εργαζόμενοι και η χρονική διάρκεια ορίζεται έως και τον Ιούλιο του 2016 (εξήντα τέσσερις εκπαιδευτικές ώρες). Η έναρξη των ομάδων πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα στις 19, 24 & 26 Νοεμβρίου με τη δημιουργία τριών ομάδων αντίστοιχα, δύο εκπαίδευσης και υποστήριξης και μία συμβουλευτικής και δυναμικής ομάδων, με δυνατότητα έναρξης και τρίτου κύκλου για το έτος 2016-2017. 

Επιπρόσθετα, λόγω των ιδιαίτερων κοινωνικοοικονομικών δυσκολιών, παρέχεται η δυνατότητα και εξατομικευμένων συναντήσεων σε όποιον εκ των εργαζομένων κριθεί αναγκαίο. Υπεύθυνες συντονίστριες του προγράμματος είναι οι κα. Νημά Βασιλική, Ψυχολόγος & η κα. Φουλούλη Στέλλα, Ψυχολόγος.