13 Νοε 2015

Λίστες συμμετοχών του 4ου αγώνα δρόμου ρεματιάς Χαλανδρίου

4ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου


Τελευταία ενημέρωση
 
Αγαπητοί Φίλοι,

Η ώρα έφτασε !
Σε λίγες ώρες, θα βρίσκεστε στη γραμμή της αφετηρίας. Μαζί με τις ευχές μας για «καλή διαδρομή και καλό χρόνο», σας παραθέτουμε κάποιες πρακτικές συμβουλές για να έχουμε όλοι τον καλύτερο δυνατό αγώνα.

1. Ο αγώνας ξεκινάει από την Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου.

Ώρες διεξαγωγής των αγώνων:
Για τα 10 χλμ στις 9.00
Για τα 4 χλμ στις 10.30
και για τον παιδικό αγώνα (Γύρος πλατείας) στις 11.20
Παρακαλούμε να φροντίσετε να βρίσκεστε τουλάχιστον 30 λεπτά νωρίτερα στην αφετηρία.

2. Η διανοµή αθλητικού υλικού (νούμερο συµµετοχής, ηλεκτρονικός µετρητής chip), θα γίνεται την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015 από τις 17:00 έως τις 20:00 και το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015 από τις 10:00 έως τις 16:00 στην Κεντρική πλατεία Χαλανδρίου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλητών ο εξοπλισμός δε θα δίνεται την ημέρα του αγώνα.
Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τις λίστες εκκίνησης που έχουν αναρτηθεί ώστε να βρείτε τον αριθμό συμμετοχή σας και να επιταχυνθεί η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής.

3. Λόγω του αυξημένου αριθμού των συμμετεχόντων στον 4ο Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου και για την εύρυθμη λειτουργία της διεξαγωγής του οι συμμετοχές για τον παιδικό αγώνα ολοκληρώθηκαν.  Εφόσον υπάρχουν ακυρώσεις οι διαθέσιμες θέσεις θα συμπληρώνονται με σειρά προτεραιότητας.

4. Για να φτάσετε στο χώρο της αφετηρίας, προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε μετρό (σταθμός Αγίας Παρασκευής περίπου 10 λεπτά περπάτημα μέχρι την Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου), προαστιακό (σταθμοί Πεντέλης, Δ. Πλακεντίας περίπου 20 λεπτά περπάτημα μέχρι την Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου), καθώς και ποδήλατο, ταξί ή αν η απόσταση το επιτρέπει, τα πόδια σας. Για όσους επιλέξουν να έρθουν με το αυτοκίνητό τους, όσον αφορά στη στάθμευση των αυτοκινήτων θα λειτουργούν δύο parking ένα στην Αγ. Γεωργίου κοντά στο Δημαρχείο και το άλλο στην Βασ. Γεωργίου κοντά στην Κεντρική Πλατεία. Κατά άλλα η στάθμευση προτείνουμε να γίνει περιφερειακά του δήμου.

5. Εάν θέλετε να αφήσετε κάποια ρούχα ή την τσάντα σας (χωρίς πολύτιμα είδη – οι διοργανωτές δε φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν απώλειες) θα υπάρχει διαθέσιμος χώρος στην οδό Γρ. Γυφτοπούλου 2 (Παλαιό Δημαρχείο Χαλανδρίου).

6. Θα γίνει κλήρωση με δώρα μετά τις απονομές.

7. Ο καιρός στο Χαλάνδρι την ημέρα του Αγώνα θα είναι καλός
 
 
Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας και σας περιμένουμε στον αγώνα!!!
 
Ακολουθούν οι λίστες συμμετοχής

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όσον αφορά τον παιδικό αγώνα υπάρχουν ακόμα 14 ονόματα παιδιών τα οποία έχουν ληφθεί υπ’ όψιν των διοργανωτών και η συμμετοχή τους είναι έγκυρη. Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν τον αριθμό και το chip χρονομέτρησης την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015.