28 Ιουλ 2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΕΕΓΑ: Προσφυγή στη διαιτησία του Ο.ΜΕ.Δ. για τον Εσωτερικό Κανονισμό Εργασίας

Συνάδελφοι,

Το ζήτημα του ΕΚΕ, που όπως όλοι γνωρίζουμε είναι εργασιακό και νομικό προαπαιτούμενο για την εύρυθμη λειτουργία της Εταιρίας μας, παραμένει σε εκκρεμότητα εδώ και αρκετούς μήνες.

Συγκεκριμένα, έπειτα και από την τελευταία παρουσίαση από πλευράς της Διοίκησης, μέσω των συμβούλων της από την εταιρία KPMG, είχε ζητηθεί από πλευράς Συλλόγου να μας κοινοποιηθεί η παρουσίαση και όλα τα αναφερόμενα σε αυτή στοιχεία, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Δεδομένης αυτής της απραξίας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αποφάσισε να προσφύγει εκ νέου στον ΟΜΕΔ, ζητώντας αυτή τη φορά με την αίτησή του την έναρξη της διαδικασία διαιτησίας για το θέμα του ΕΚΕ.

Πράγματι, λάβαμε άμεσα τη σχετική πρόσκληση από τον Οργανισμό για την ανάδειξη διαιτητή και συγκεκριμένα ορίστηκε η Πέμπτη 30/7/2015. Όμως, η Διοίκηση της Εταιρίας ζήτησε αναβολή, επιλέγοντας για ακόμα μια φορά να καθυστερήσει την επίλυση των τόσο καίριων ζητημάτων που αφορούν τους εργαζομένους της, όπως είναι ο ΕΚΕ. Δεδομένης της δήλωσης της Εταιρίας ότι δεν θα έχει "προσήκουσα εκπροσώπηση" μέχρι τις 15/8/2015, ο Σύλλογος είναι υποχρεωμένος να δεχτεί το αίτημα της αναβολής.

Συναδελφικά,

Το Δ.Σ.

http://www.syllogos.gr/main.htm