6 Μαρ 2015

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου: Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΔΣ με τον Γ.Γ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Συνάντηση εκπροσώπων του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου, με τον Γενικό Γραμματέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης κύριο Δημήτρη Τσουκαλά πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Μαρτίου.

Στο επίκεντρο της εποικοδομητικής συζήτησης που διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα, ήταν θέματα που αφορούσαν τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. 

Κυρίως, η επαναπρόσληψη και επιστροφή των συναδέλφων που οδηγήθηκαν στην απόλυση και στη διαθεσιμότητα, η κατάργηση του Ν.4250/14 που αφορά στην «αξιολόγηση» και τον επανέλεγχο μετατροπής των συμβάσεων και η παύση κάθε ποινικής ή πειθαρχικής διαδικασίας σε όσους εργαζόμενους ή αιρετούς αρνήθηκαν την εφαρμογή του άρθρου 42, η ανάγκη για μόνιμη και σταθερή εργασία και η κατάργηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας κάθε μορφής, το θέμα της άσκησης–εξάντλησης ένδικων μέσων από διοικήσεις δήμων κατά συναδέλφων οι οποίοι έχουν δικαιωθεί με δικαστικές αποφάσεις κ.α.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Πρόεδρος του Δ.Σ. Σοφία Κορωναίου, ο Γιάννης Χάιλας Αντιπρόεδρος, η Στέλλα Λίτινα Γραμματέας και ο Νίκος Αράμπαλης.