28 Φεβ 2015

Γ.Σ. Χαλανδρίου (βόλεϊ): Αγωνιστική δραστηριότητα 28/02-01/03.

Πλήρης αγωνιστική δράση αυτό το Σαββατοκύριακο για όλες τις αγωνιστικές ομάδες βόλεϊ του Γ.Σ. Χαλανδρίου.

- Το Σάββατο 28/02, για την 3η αγωνιστική της α΄ φάσης, του πρωταθλήματος παγκορασίδων Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. εκτός συναγωνισμού 3 και τον α΄ όμιλο o Γ.Σ. Χαλανδρίου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ηλυσιακό Α.Ο., σε αγώνα που είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 10:30, στο κλειστό του Δ.Γ. Ιλισσίων.

- Λίγο αργότερα, για την 3η αγωνιστική της α΄ φάσης του πρωταθλήματος παγκορασίδων Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. εκτός συναγωνισμού 2 και το δ΄ όμιλο, ο Γ.Σ. Χαλανδρίου υποδέχεται τον Ο.Φ. Γέρακα, σε αγώνα που είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 19:30, στο κλειστό του Δ.Γ. Χαλανδρίου "Ν. Πέρκιζας.

- Την ίδια ώρα, για την 7η αγωνιστική της β΄ φάσης φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων και το β΄ όμιλο του α΄ γκρουπ δυναμικότητας (θέσεις 1-22), ο Γ.Σ. Χαλανδρίου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Α.Ο. Πήγασος Αγίας Παρασκευής, σε αγώνα που είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 19:30, στο κλειστό του Δ.Γ. Αγίας Παρασκευής.

- Την Κυριακή 01/03, για την 3η αγωνιστική της α΄ φάσης του πρωταθλήματος παγκορασίδων Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. και το γ΄όμιλο, ο Γ.Σ. Χαλανδρίου υποδέχεται το Φ.Ο. Βριλησσίων, σε αγώνα που είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 14:30, στο κλειστό του Δ.Γ. Χαλανδρίου "Ν. Πέρκιζας".

=Τέλος, για τη 19η αγωνιστική του β΄ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών, ο Γ.Σ. Χαλανδρίου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Α.Ο. Ακρίτας Καλαμάτας, σε αγώνα που είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 17:00, στο κλειστό του Δ.Γ. Παραλίας.