29 Ιαν 2015

Τέρμα η Διαθεσιμότητα στο Δημόσιο - Δηλώσεις με Τεράστια Σημασία για τους εργαζομένους των ΟΤΑ από τον Γ.Κατρούγκαλο (video)

Οι χθεσινές (27-1-2015) δηλώσεις του νέου Αναπληρωτή Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης στο MEGA, ασπάζονταν τις διεκδικήσεις των εργαζομένων των ΟΤΑ και των αριστερών δημοτικών αρχών σχετικά με τις απολύσεις που επιχειρούσε να κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Κ. Μητσοτάκης.

Ο Γ. Κατρούγκαλος ξεκαθάρισε ότι το μνημονιακό πλαίσιο που είχαν συμφωνήσει ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και προέβλεπε τον εξωφρενικό αριθμό 15.000 επιπλέον απολύσεων στο δημόσιο τομέα, αμφισβητείται από την νέα κυβέρνηση. Όπως ανέφερε, όλες οι αποφάσεις για «διαθεσιμότητα» υπαλλήλων με βάση τους μνημονιακούς νόμους θα ακυρωθούν και μάλιστα άμεσα. Με τους ανθρώπους και τις οικογένειες που αντιμετώπισαν σοβαρές οικονομικές δυσχέρειες και προβλήματα αξιοπρέπειας να ξαναβρίσκουν τις δουλειές τους Έτσι και ο αγώνας που δόθηκε και από τον δήμο Χαλανδρίου για να ακυρωθούν οι 6500 απολύσεις από τους ΟΤΑ φαίνεται να δικαιώνεται.

Για να δείτε την συνέντευξη πατήστε εδώ 

http://www.stasi.gr/, 28/1/2015