23 Ιαν 2015

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου: Παραίτηση από το Δ.Σ, του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου

Παραίτηση από το Δ.Σ, του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου

Μετά την τελευταία έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ, του Συλλόγου, στις 20.01.2015, με αποκλειστικό θέμα την συζήτηση για την ανακοίνωση, που αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου, στις 14.01.2015 και διαπιστώνοντας ότι:

1. Δεν υπήρχε πρακτικό απόφασης έστω και πρόχειρο που να αναφέρει την ημερομηνία, τον τόπο και τα ονόματα όσων πήραν μέρος σε σχετική συνεδρίαση, παρά τις επίμονες από ημερών σχετικές αιτιάσεις μου.

2. ΟΥΔΕΙΣ άλλος εκτός της Προέδρου, δεν συμμετείχε στην σύνταξη της ανακοίνωσης, με αποτέλεσμα η Πρόεδρος να προβεί στην ανάγνωσή της για πρώτη φορά την ώρα της συνεδρίασης για να γίνει γνωστή και σε κάποιους από αυτούς οι οποίοι, παρόλο που με μισόλογα ισχυρίστηκαν ότι συμμετείχαν σε κάποιου είδους συνεδρίαση όπου είχε αποφασιστεί η έκδοση ανακοίνωσης ΄΄στήριξης΄΄ των δύο συναδέλφων - συμβασιούχων ( που εργάζονται ήδη και πληρώνονται από τον Δήμο) δεν γνώριζαν το περιεχόμενό της,

Παραιτούμαι από Αντιπρόεδρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου εργαζομένων γιατί:

Στο δικό μου αξιακό σύστημα δεν υπάρχουν έννοιες όπως φτηνός συντεχνιακός, κοντόφθαλμες πολιτικές ( όπως αυτή που εκφράστηκε μέσα από την παράταξη που εκπροσωπεί το ΠΑΜΕ στο σύλλογο και υιοθετήθηκε εν πολλοίς από τη συγκεκριμένη ανακοίνωση), συγκάλυψη αυθαίρετων ενεργειών, προσωπικές πολιτικές αναρρίχησης σε θέσεις εξουσίας μέσω δημοσιοσχετίστικων πρακτικών, έλλειψη έκφρασης γνώμης, αφωνία, ανάθεση και τακτικές τύπου κατσαρόλας Λατινικής Αμερικής.

Απευθυνόμενος στους συναδέλφους μου τους καλώ να αναλογισθούν αν τους αξίζουν τέτοιου είδους τακτικές και ήθη.

Πισιμίσης Θεόδωρος

ΥΓ1: Όλα τα παραπάνω θα εξηγηθούν στη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων

ΥΓ2: Τέτοιου είδους τακτικές και πρακτικές οδήγησαν προ μηνών στην παραίτηση από το ΔΣ και των εξαίρετων συνάδελφων Παυλίδη Σίμου και Κούση Κώστα