17 Δεκ 2014

Δήμος Ρόδου: Σεμινάρια στους υπαλλήλους του.

Κύκλο σεμιναρίων για τους υπαλλήλους του, ξεκίνησε ο Δήμος Ρόδου, μέσω του τμήματος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Από το Δεκέμβριο μέχρι και τον Ιούνιο θα υλοποιούνται δύο σεμινάρια ανά μήνα ειδικά για τους υπαλλήλους στις θεματικές:

1. Διαχείριση εργασιακού άγχους/Εναρμόνιση επαγγελματικής και προσωπικής ζωής
2. Αποτελεσματική συνεργασία στον εργασιακό χώρο

Η ανταπόκριση των υπαλλήλων ήταν άμεση και ήδη ξεκίνησε το πρώτο σεμινάριο με επιτυχία. Αναμένεται μέχρι τον Ιούνιο να επιμορφωθούν συνολικά 200 υπάλληλοι.

Όπως σημειώνεται σε σχετική επιστολή του δημάρχου του νησιού Φώτη Χατζηδιάκου και του αρμόδιου αντιδημάρχου Παιδείας Στέργιου Παρδαλού, με αποδέκτες τους δημοτικούς υπαλλήλους, η νέα δημοτική αρχή αποσκοπεί στην περαιτέρω ενίσχυση των γνώσεων καθώς και στην συνεχή επικαιροποίηση των επαγγελματικών προσόντων του υπαλληλικού προσωπικού, το οποίο αποτελεί την κινητήριο δύναμη του Δήμου.

«Σε μια εποχή που οι απαιτήσεις και οι ανάγκες των συμπολιτών μας ολοένα και αυξάνονται, η γνώση και η αναβάθμιση των δεξιοτήτων θα συμβάλλει τόσο στην προσωπική βελτίωση του ανθρώπινου δυναμικού, όσο και στην βελτίωση των παρεχόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών, καθιστώντας τον Δήμο Ρόδου ακόμα πιο λειτουργικό και αποτελεσματικό», σημειώνουν στην επιστολή τους οι δύο αιρετοί.

http://www.localit.gr/, 17/12/2014