15 Δεκ 2014

Αλλαγές στη λεωφορειακή γραμμή 444 (Στ. Χαλάνδρι-Γαλάτσι-Στ. Άνω Πατήσια)

ΟΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΘΗΝΩΝ ενημερώνουν το επιβατικό κοινό, ότι από τη Δευτέρα 15/12/2014, θα εφαρμοστούν οι παρακάτω τροποποιήσεις στις γραμμές των λεωφορείων, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του δικτύου των επιφανειακών Μέσων Μεταφοράς, με στόχο τη καλύτερη συνεργασία τους με τα Μέσα Σταθερής Τροχιάς, την βελτίωση της εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού με τους υφιστάμενους πόρους, καθώς και την αύξηση της λειτουργικής απόδοσης των γραμμών:

Τροποποίηση που αφορά το Χαλάνδρι:

· Η λεωφορειακή γραμμή 444 (ΣΤ. ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΓΑΛΑΤΣΙ - ΣΤ. ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ), τροποποιείται και μετατρέπεται σε τροφοδοτική γραμμή στο σταθμό ΗΣΑΠ «ΕΙΡΗΝΗ», ενώ καταργείται το τμήμα της γραμμής από τον κόμβο Ομορφοκκλησιάς-Καποδιστρίου μέχρι το σταθμό μετρό Χαλάνδρι. Η εξυπηρέτηση των επιβατών σε αυτό το τμήμα της διαδρομής θα πραγματοποιείται μέσω της υπάρχουσας γραμμής ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (421). Η νέα γραμμή 444 (ΣΤ. ΕΙΡΗΝΗ – ΓΑΛΑΤΣΙ – ΣΤ. ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ), θα είναι κυκλική και θα έχει Αφετηρία – Τέρμα απέναντι από τον σταθμό ΗΣΑΠ «ΕΙΡΗΝΗ». Η διαδρομή της θα είναι η εξής:

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΑΦΕΤΗΡΙΑ:

Από Στ. Ειρήνη (Νέα Αφετηρία - Τέρμα), Α. Αρτέμιδος, Πιτταρά, Σπύρου Λούη, Κύμης, Καποδιστρίου, Βυζαντίου, Βιθυνίας, Αμμοχώστου, Μηδείας Αναγεννήσεως, Ομορφοκκλησιάς (Βείκου), Γαλατσίου, Πατησίων, Αγίας Λαύρας.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΕΡΜΑ:

Από την οδό Αγίας Λαύρας, Γαλατσίου, Ομορφοκκλησιάς (Βείκου), Αναγεννήσεως, Δεμιρδεσίου, Γιαννά, Μηδείας, Αμμοχώστου, Νέα Βυζαντίου, Καποδιστρίου, Κύμης, Νερατζιωτίσσης, Στ. Ειρήνη (Νέα Αφετηρία - Τέρμα).

http://myxalandri.gr/, 14/12/2014