11 Νοε 2014

Δήμος Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη: Ψήφισμα για τους διωκόμενους Δημάρχους

Την αμέριστη συμπαράσταση του στους Δημάρχους, «που υπερασπιζόμενοι τα δικαιώματα των εργαζομένων, διώκονται από τον Εισαγγελέα και στοχοποιούνται γιατί διαφωνούν με την αξιολόγηση και τον επανέλεγχο των συμβάσεων των εργαζομένων», εκφράζει το Δημοτικό Συμβούλιο Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη, με σχετικό ψήφισμα που εξέδωσε στην τελευταία συνεδρίασή του. 

«Το Δημοτικό Συμβούλιο Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη, σε συνέχεια της υπ' αρ. 237/23-9-2014 ομόφωνης απόφασης του και με το παρόν ψήφισμα του εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του στους Δημάρχους οι οποίοι αντιστέκονται και εναντιώνονται στην οργάνωση υποβάθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που θα έχει βαρύτατες συνέπειες στην καθημερινή ζωή των πολιτών και στην εύρυθμη λειτουργία των Δήμων. 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη με το ψήφισμα του αυτό δηλώνει την υποστήριξη του στους Δημάρχους που αρνούνται να δώσουν στοιχεία για την αξιολόγηση και τον επανέλεγχο των συμβάσεων των εργαζομένων, υπερασπιζόμενοι την απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών των Δήμων. 

Τασσόμεθα στο πλευρό των Δημάρχων που δεν θέλουν να ξεφορτωθούν εργαζόμενους με δικαιώματα και να ανοίξουν την παραπέρα διείσδυση επιχειρηματικών ομίλων σε τομείς-φιλέτα των Δήμων, διευκολύνοντας πρακτικά την προώθηση των κυβερνητικών μεθοδεύσεων.

Η δίωξη τους από τον Εισαγγελέα είναι άδικη και βάλει ευθέως στην καρδιά του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» επισημαίνεται στο ψήφισμα.

http://www.poli-politiki.gr/, 11/11/2014