23 Νοε 2014

Μαγειρείο διαπλοκής με εργοδότες σωματείο της Πάτρας (Αποκαλυπτικά στοιχεία)

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΚΑΝΕΙ …ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πρόεδρος εκμεταλλεύεται την ιδιότητα που έχει και κλείνει συμφωνίες μαζί τους χιλιάδων ευρώ

Σε βασίλειο της διαπλοκής έχει μετατραπεί σωματείο εργαζομένων στην Πάτρα, με το πρόσωπο που κατέχει την θέση του προέδρου, να ωφελείται εκμεταλλευόμενο την ιδιότητά του, τα μέγιστα από συναλλαγές με εργοδότες, την ώρα που τα μέλη του ασφυκτιούν από το βάρος της αυθαιρεσίας.

Αποκορύφωμα των όσων συμβαίνουν στο συγκεκριμένο σωματείο, το οποίο το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε συνεχείς κινητοποιήσεις, λόγω της προσπάθειας που καταβάλλεται σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο να αλωθούν κεκτημένα , είναι η συμφωνία του επικεφαλής του με ιδιοκτήτη γνωστής αλυσίδας, για την προμήθεια στολών εργασίας.

Η παραγωγή – προμήθεια, θα γίνει από βιοτεχνία, με την οποία το πρόσωπο που κατέχει την θέση του επικεφαλής στο σωματείο, έχει άμεση εμπλοκή και οικονομικά συμφέροντα σε αυτή .(φωτο τιμολόγιο)


Το ποσό που θα εισπράξει ανέρχεται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ. Το ερώτημα που τίθεται πλέον ευθέως αφορά στο κατά πόσο η ηγεσία του συγκεκριμένου σωματείου είναι σε θέση να προασπίσει τα συμφέρονται των εργαζομένων μελών του. καθώς είναι σε συναλλαγή με πολλούς από τους εργοδότες τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό που αφορά στην περίπτωση εργαζομένης η οποία απολύθηκε από την αλυσίδα με την οποία ο επικεφαλής έκλεισε την συμφωνία της συγκεκριμένης προμήθειας . Η εργαζόμενη και απολυμένη πλέον, είναι σε δικαστική διαμάχη με την επιχείρηση και σε λίγους μήνες έχει οριστεί δικάσιμος, στην οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη με την αλυσίδα αυτή.

Η στάση που θα κρατήσει το πρόσωπο που ηγείται του σωματείου και το οποίο έχει κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης της απολυμένης, προβληματίζει τα υπόλοιπα μέλη του προεδρείου, τα οποία έχουν εδώ και καιρό πληροφορηθεί για τις συναλλαγές του με επιχειρηματίες της περιοχής.

http://www.patrastimes.gr/, 23/11/2014