27 Νοε 2014

Συνεργασία των Δήμων Ελληνικού-Αργυρούπολης και Παπάγου-Χολαργού

O Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, δέχθηκε, χθες, στο γραφείο του, τον Δήμαρχο Παπάγου - Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλο, ο οποίος συνοδευόταν από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Βικτωρία Νικάκη.

Στη σύσκεψη που ακολούθησε, συμμετείχε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης, Κώστας Μηνόπουλος. 

Ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης παρουσίασε το έργο που επιτελείται στο Δήμο, τόσο σε διοικητικό επίπεδο με την εφαρμογή της ψηφιακής υπογραφής, όσο και στο ανθρωπιστικό επίπεδο με τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ο κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, τους ξενάγησε στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, που λειτουργεί επί της Λεωφ. Αργυρουπολέως 94 - 96 και εξυπηρετεί 250 οικογένειες δημοτών, που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση, προσφέροντας τους τρόφιμα και βασικά είδη καθαρισμού. 

Ο κ. Ηλίας Αποστολόπουλος προσκάλεσε τον Δήμαρχο Ελληνικού - Αργυρούπολης, στην έδρα του δήμου του στον Χολαργό, για να γνωρίσει και εκείνος τις δράσεις που πραγματοποιούν στον τομέα της Κοινωνικής Πολιτικής.

Συμφωνήθηκε να δημιουργηθεί μεταξύ το δύο Δήμων ένα δίκτυο συνεργασίας και ανταλλαγής τεχνογνωσίας, για την καλυτέρευση των υπηρεσιών και την ουσιαστικότερη φροντίδα στον πολίτη. 

Ο Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, δήλωσε εντυπωσιασμένος από το έργο που επιτελείται στον Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

http://www.poli-politiki.gr/, 27/11/2014