14 Οκτ 2014

Δήμος Ελευσίνας : Προκηρύσσει τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη.

Με βασικότερο θέμα την προκήρυξη της θέσης του Συμπαραστάτη του Δημότη συνεδριάζει αύριο Πέμπτη ,το Δημοτικό Συμβούλιο Ελευσίνας. 
Όλα τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι τα εξής:

1. Λήψη απόφασης για την προκήρυξη θέσης Συμπαραστάτη του δημότη και της Επιχείρησης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 77 του Ν. 3852/10»
2. Ορισμός μελών στην Επιτροπή Καταστροφής – Εκποίησης Κινητών Πραγμάτων του Δήμου μας (σύμφωνα με το ά. 199 του Ν. 3463/06).
3. Ορισμός δύο (2) εκπροσώπων των Παραγωγικών Τάξεων ως μελών της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.
4. Ορισμός δύο (2) δημοτικών συμβούλων μετά των αναπληρωτών τους ως μελών του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας
5. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση χρήσης χώρου ιδιοκτησίας Δήμου τμήματος του Ο.Τ. 242 στην «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» για την ανέγερση του 2ου και 7ου Νηπιαγωγείου Ελευσίνας.
6. Λήψη απόφασης για την ανάγκη διενέργειας της εργασίας: «Αποψίλωση ξερών χόρτων στα πεζοδρόμια και τους ακάλυπτους χώρους της πόλης κατά την αντιπυρική περίοδο».
7. Λήψη απόφασης για την ανάγκη διενέργειας της εργασίας: «Λιπασματοποίηση Πρασίνου».
8. Λήψη απόφασης για την ανάγκη διενέργειας της εργασίας: «Συντήρηση & Ευπρεπισμός Κοινόχρηστων & Ακάλυπτων Χώρων Δ.Ε. Μαγούλας».
9. Λήψη απόφασης για την ανάγκη προμήθειας Φωτιστικών Σωμάτων Μειωμένης Κατανάλωσης για το Δημοτικό Φωτισμό.
10. Λήψη απόφασης για την ανάγκη Προμήθειας και Τοποθέτησης Συστήματος Αντιεμπλοκής κατά την Πέδηση Σ.Α.Π. (ΑΒS) σε Οχήματα του Δήμου Ελευσίνας οικονομικού έτους 2014.
11. Λήψη απόφασης για «Λοιπές Συνδρομές» του Δήμου σε ηλεκτρονική Βάση δεδομένων Σ. Καραγιλάνης Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε.
12. Λήψη απόφασης για την κατανομή Γ’ Δόσης έτους 2014 για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων του Δήμου μας.
13. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής – οριστικής παραλαβής του έργου: «Κατασκευή Επειγουσών Εξωτερικών Διακλαδώσεων (συνδέσεων) στην Κάτω Ελευσίνα.
14. Τροποποίηση της 253/14 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου. 15. Λήψη απόφασης για την συμμετοχή του Δήμου Ελευσίνας στην πρόταση χρηματοδότησης του Προγράμματος LIFE με τίτλο: «Μηδενική Παραγωγή Ογκωδών Αποβλήτων στο Δήμο Ελευσίνας». 16. Λήψη απόφασης για την συμμετοχή του Δήμου μας στο Παγκόσμιο Συνέδριο ΥΓΕΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ. 17. Ψήφιση πίστωσης για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου και της 17ης Νοεμβρίου. 18. Διαγραφή οφειλών και αντίστοιχων προσαυξήσεων.
19. Διαγραφή οφειλής Κ.Ο.Κ.
20. Διαγραφή οφειλής από Επιστροφή Κοινωνικών Επιδομάτων.

http://www.newsta.gr/, 13/10/2014