21 Οκτ 2014

Συνεχίζονται οι ακυρώσεις αποφάσεων Δημοτ. Συμβουλίων για την "αξιολόγηση"

HalandriPedia

Συνεχίζονται από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής οι ακυρώσεις αποφάσεων Δημοτικών Συμβουλίων στις οποίες έχει αποφασισθεί "να μην προχωρήσουν στην υπογραφή καμίας κατανομής ποσοστώσεων αξιολόγησης για το προσωπικό τους".

Μετά την ακύρωση σχετικών αποφάσεων σε 6 Δήμους (Χαλάνδρι, Νίκαια, Βύρωνας, Ζωγράφου, Άγιος Δημήτριος, Κερατσίνι), με σημερινό του έγγραφο ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής προχώρησε στην ακύρωση της υπ’ αριθ. 191/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καισαριανής.

Στην απόφαση του το Δ.Σ. Καισαριανής ανέφερε ότι: 

α) καταγγέλλει και απαιτεί την κατάργηση του Ν.4250/2014, β) καταγγέλλει την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την πολιτική της Κυβέρνησης, γ) αποφασίζει να μην προχωρήσει ο Δήμαρχος στην υπογραφή καμίας κατανομής ποσοστώσεων αξιολόγησης για το προσωπικό του Δήμου, δ) δεσμεύεται ότι δε θα εφαρμόσει η διοίκηση του Δήμου ούτε θα ζητήσει από αρμόδιο υπηρεσιακό παράγοντα καμία πειθαρχική διαδικασία που θέλει να επιβάλει ο νόμος εναντίον των εργαζομένων και ε) απαιτεί από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος να αναλάβει πρωτοβουλίες για την απόσυρση του Νόμου. 


Η απόφαση ακύρωσης: