10 Σεπ 2014

Δήμος Πάτρας: Κατάργησε την ελεγχόμενη στάθμευση και τα πρόστιμα ο « κόκκινος» Πελετίδης

Στην κατάργηση της ελεγχόμενης στάθμευσης αλλά και των κλήσεων από εδώ και πέρα , προέβη η « κόκκινη» Δημοτική Αρχή του Κώστα Πελετίδη .
Η νέα δημοτική αρχή Πάτρας , δεν ανανέωσε τη σχετική σύμβαση του Δήμου της Πάτρας με την εταιρεία που διαχειρίζεται το Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης.
«Τελειώνει έτσι μια περίοδος, όπου η στάθμευση αποτελούσε ένα ακόμα χαράτσι για τα λαϊκά στρώματα, χωρίς να έχει λυθεί το κυκλοφοριακό, όπως διατυμπάνιζαν οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές» , τονίζει σ΄ανακοίνωσή της .
Ενώ επισημαίνει ότι παρά την ελεγχόμενη στάθμευση όλα τα προηγούμενα χρόνια, , συνεχιζόταν να επικρατεί στους δρόμους της Πάτρας , « κυκλοφοριακό κομφούζιο και το χάος».
Από τούδε και στο εξής σ΄όλες τις ζώνες, η στάθμευση πλέον είναι δωρεάν ενώ τυχόν κλήσεις που θα κοπούν δεν θα έχουν ισχύ.
Η Δημοτική Αρχή , δεσμεύεται ότι σε ένα από τα επόμενα Δημοτικά Συμβούλια, θα καταθέσει για συζήτηση, ολοκληρωμένο πρόγραμμα παρεμβάσεων και κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, στην κατεύθυνση αντιμετώπισης της χαώδους κατάστασης.

http://www.newsta.gr/, 10/9/2014