10 Σεπ 2014

Δήμος Χαλανδρίου : Πολιτική ανυπακοή μέχρι τέλους...

... Οι ελεγκτές δημόσιας διοίκησης δεν θα αγγίξουν την πόλη

Η τρόικα ψάχνει για απολύσεις και στο Χαλάνδρι. Οι ελεγκτές δημόσιας διοίκησης στα πλαίσια των εγκυκλίων Μητσοτάκη και της πολιτικής απολύσεων ζητάνε από τον δήμο Χαλανδρίου μέχρι την Παρασκευή όλα τα στοιχεία για τις συμβάσεις που μετατράπηκαν από ορισμένου χρόνου σε αορίστου σε βάθος εικοσαετίας. Σκοπός βέβαια δεν είναι η εξυγίανση και η εύρυθμη λειτουργία των δήμων αλλά η αγωνιώδης προσπάθεια της κυβέρνησης να βρει τρόπους να νομιμοποιήσει στα μάτια της κοινής γνώμης την απόλυση χιλιάδων ανθρώπων από τον δημόσιο τομέα και την διάλυση του.

Τόσο η διοίκηση του δήμου όσο και η οι εργαζόμενοι σε αυτόν θα πρέπει να αποτρέψουν αυτή την βαρβαρότητα. Η περίπτωση ενός δήμου στον οποίο οι πολιτικές των μνημονίων θα θυσιάζουν πότε με τον ένα και πότε με τον άλλο τρόπο είτε τις υπηρεσίες του ή τους εργαζόμενους του ή και τα δύο δεν πρέπει ΚΑΙ αυτή την φορά να περάσει από την πόλη.

Θα πρέπει να καταλάβει κάθε δημοκράτης πολίτης ότι τόσο το κυνήγι κεφαλών που ξεκινάνε οι ελεγκτές δημόσιας διοίκησης όσο και η διαδικασία αξιολόγησης που έρχεται θα δημιουργήσουν νέα εξαθλίωση και δυστυχία και καμία σχέση δεν έχουν με τις ανάγκες των κατοίκων της πόλης που βρίσκονται στον αντίποδα όλων αυτών.

http://www.stasi.gr/, 9/9/2014