29 Ιουλ 2014

Που είναι η ΠΟΕ-ΟΤΑ οεο

Εδώ η ΠΟΕ-ΟΤΑ , εκεί η ΠΟΕ-ΟΤΑ , που είναι η …ΠΟΕ-ΟΤΑ; Αυτό αναρωτιούνται για τη συνδικαλιστική ηγεσία της Ομοσπονδίας τους , οι εκατοντάδες εργαζόμενοι του Δήμου Κορυδαλλού , οι οποίοι μετά τις εκλογές εξαιτίας των αυταρχικών και ανάλγητων αποφάσεων της Δημοτικής Αρχής , ζουν σε καθεστώς φόβου για το εργασιακό τους μέλλον .

Αντίθετα με τα …προεκλογικά της λεγόμενα, η Δημοτική Αρχή Κασιμάτη , με νοοτροπία που θυμίζει αλήστου μνήμης εποχές , αποφάσισε χωρίς καμία …συζήτηση, το κλείσιμο τριών σημαντικών δομών οδηγώντας εν μια νυκτί καμιά 30αριά εργαζομένους στην ανεργία .

Την ίδια ώρα που « αντιπαλεύει» τα Μνημόνια και τις « αξιολογήσεις» έκλεισε ,γιατί δεν μερίμνησε έγκαιρα να το πιστοποιήσει – προφανώς ήταν απορροφημένη με τις εκλογές- το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑΜΕΑ, το μοναδικό βρεφικό σταθμό του Κορυδαλλού γιατί της μειώθηκε – λίγες εκατοντάδες ευρώ – η σχετική επιχορήγηση στη λειτουργία του από το ΕΣΠΑ ενώ δηλώνει ότι έχει πλεόνασμα ως Δήμος …2 εκατομμυρίων ευρώ , αλλά και τη Δημοτική Κατασκευαστική Επιχείρηση , για την οποία αιφνιδίως « μετεκλογικά» ανακάλυψε ότι είναι « ελλειμματική».

Και ενώ γίνεται ένας χαμός στο Δήμο και οι απολύσεις δεν είναι « προ των πυλών» όπως κάθε τόσο καταγγέλλει αλλά « εδώ , παρούσες» η ΠΟΕ-ΟΤΑ …πουθενά . Ούτε σε μια από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκαν με παρουσία δεκάδων εργαζομένων , ούτε καν μια ανακοίνωση . Γιατί άραγε ;

http://www.newsta.gr/, 29/7/2014