19 Ιουν 2014

Ιστορική άνοδος στην Α2 για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Γ.Σ. Χαλανδρίου



Τη σημαντικότερη επιτυχία στην ιστορία του Χαλανδριώτικου βόλεϊ πέτυχε η γυναικεία ομάδα του Γ.Σ. Χαλανδρίου. Συγκεκριμένα, μετά τη φετινή κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Εθνικής γυναικών-Τοπικό περιφερειακό πρωτάθλημα, συμμετείχε στο ειδικό τουρνουά ανόδου για την άνοδο στην Α2 γυναικών. Στη διοργάνωση που φιλοξενήθηκε στη Λαμία, πέτυχε δύο παλικαρίσιες νίκες με ισάριθμες ανατροπές απέναντι στη Μ.Ε.Ν.Τ. από 2-0 που έχανε κέρδισε 2-3 και τον Α.Γ.Ο.Γ. Ευρυάλη από 0-1 σε 3-1. Έτσι, για πρώτη φορά ομάδα βόλεϊ του Χαλανδρίου θα φιλοξενηθεί στη δεύτερη τη τάξη Εθνική κατηγορία.

Να σημειωθεί ότι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Γ.Σ. Χαλανδρίου κατέβηκε μετά από πολλά χρόνια απουσίας σε πρωτάθλημα την περίοδο 2011-2012. Από τότε μετράει τρεις συνεχόμενες ανόδους, οι δύο πρώτες, από Γ΄ σε Β΄ τοπικό (2011-2012) και από Β΄ σε Α΄ τοπικό (2012-2013) πρωταθληματικές. 

Πλέον καλείται να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις της Α2 Εθνικής κατηγορίας και για το λόγο αυτό ζητάει τη στήριξη όλων των φορέων του Δήμου Χαλανδρίου ώστε να αποτελούν τα Σαββατοκύριακα μια πραγματική αθλητική γιορτή, όπως οι υποστηρικτές του Γ.Σ. Χαλανδρίου έδειξαν κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Για την ιστορία ακολουθούν μερικοί απ' τους συντελεστές της φετινής προσπάθειας της γυναικείας ομάδας του Γ.Σ. Χαλανδρίου :

Προπονητής: Γιώργος Νικολογιάννης

Αθλήτριες: Λία Γκόγκου (αρχηγός), Σοφία Γκιαούρη, Άννα Τσουμή, Άννα Σαλούστρου, Ήρα Δούκα, Αφροδίτη Στεφοπούλου, Αναστασία Βουτσαρά, Γιώτα Δέδε, Ιωάννα Κουλουμέντα, Μελβίνα Σταθοπούλου, Νίκη Καραχάλιου, Άρτεμις Τσαρακλή, Μαρικρίστα Μαγκανάρη, Μάρα Βλαχοπούλου

Φυσιοθεραπευτής: Πάνος Παγώνης

Εργοφυσιολόγος: Χρήστος Μπαλαμπίνης

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία το γυμναστήριο New Yorkers Fitness Club, καθώς και τους χορηγούς Eliboproductions, Zentil Cafe, Χειροποίητο Σουβλάκι Ανάληψης, Nakos Speed Service.

p.s. Επισκεφτείτε το διπλανό σύνδεσμο για να δείτε φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό απ' τη συμμετοχή του Γ.Σ. Χαλανδρίου στο ειδικό τουρνουά ανόδου για την Α2 γυναικών στη Λαμία.



http://www.halandri.gr/