25 Απρ 2013

Πρωταθλήτρια ξανά η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Γ.Σ. Χαλανδρίου!


Τη δεύτερη συνεχόμενη άνοδο και πάλι με πρωτάθλημα κατάφερε να πετύχει η γυναικεία ομάδα του τμήματος βόλεϊ του Γ.Σ. Χαλανδρίου. Την Παρασκευή 19 Απριλίου αγωνιζόμενη ως τυπικά γηπεδούχος στο κλειστό της Ν. Πεντέλης επικράτησε με 3-0 (25-14, 25-18, 25-19) σετ της Α.Ε. Αμπελοκήπων, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια πολύ πετυχημένη σεζόν. Η ομάδα του Γ.Σ. Χαλανδρίου θα αγωνίζεται απ' τη νέα αγωνιστική περίοδο στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. 
Να σημειωθεί ότι παρά τις πολλές δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει στη διάρκεια της χρόνιας όπως τραυματισμοί, αποχωρήσεις αθλητριών και έλλειψη σταθερής προπονητικής έδρας, οι αθλήτριες του Γ.Σ. Χαλανδρίου ηττήθηκαν μόλις μία φορά στο πρωτάθλημα ενώ κατάφεραν να φτάσουν στους 4 του κυπέλλου Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. 

Αξίζουν συγχαρητήρια στις αθλήτριες του Γ.Σ. Χαλανδρίου : 
Λιλή Χονδρού (αρχηγός), Λία Γκόγκου, Γιάννα Ντόλια, Ιω Γαρουφάλη, Ελπίδα Κώνστα, Ιωάννα Κουλουμέντα, Μελβίνα Σταθοπούλου, Νίκη Καραχάλιου, Άρτεμις Τσαρακλή, Αλεξάνδρα Καραβοκύρη, Γεωργία Μαρδάκη (αποχώρησε στη μέση της χρονιάς για σπουδές ERASMUS) και στις δύο άτυχες της χρονιάς Νάντια Λατίνου και Ζωή Κατοίκου που έπαθαν ρήξη χιαστού. Επίσης, συγχαρητήρια αξίζουν στον προπονητή της γυναικείας ομάδας Ανδρέα Γερονίκο, στο συνεργάτη του Σίμο Σαρβανίδη και στον προπονητή των ακαδημιών Γιώργο Νικολογιάννη για την πολύτιμη βοήθειά του τον τελευταίο μήνα.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο τον αγώνα σε κινηματογράφηση απ' το www.sportshero.gr