15 Δεκ 2012

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ "ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ".


Αγαπημένοι μου φίλοι,

Δυστυχώς, καθημερινά, εδώ και πολύ καιρό διαπιστώνουμε ότι στη χώρα μας δε βιώνουμε πια την Ελληνική Δημοκρατία, αλλά την Ελληνική Αυτοκρατορία. Όχι ότι κάποιοι από εμάς, απλοί εργαζόμενοι, φορολογούμενοι πολίτες αυτής της πολύπαθης χώρας, δεν το γνωρίζαμε και δεν το φωνάζαμε καθημερινά, καιρό τώρα!!!!!!!!!!
Και το διαπιστώνουμε για μία ακόμη φορά σήμερα, διότι από χθες στις 5 το απόγευμα το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης της συγκυβέρνησης του σοσιαλιστή κ. Ε. Βενιζέλου και του αριστερού κ. Φ. Κουβέλη, με τρόπο αντισυνταγματικό και χρησιμοποιώντας το σύστημα απογραφής των δημοσίων υπαλλήλων, έθεσε σε διαθεσιμότητα υπαλλήλους από διάφορους χώρους, μεταξύ αυτών και από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, χωρίς να ενημερώσουν ΚΑΝΕΝΑ (ούτε τους ενδιαφερόμενους αλλά ούτε και τις διοικητικές τους υπηρεσίες) και χωρίς να υπολογίζουν τίποτα. Χωρίς κοινωνικά, αξιολογικά ή άλλα κριτήρια. 
Έτσι απλά.....ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΠΛΗΚΤΡΟΥ στον ηλεκτρονικό υπολογιστή. 
Η νομιμότητα και η δημοκρατία, για άλλη μια φορά, (ας θυμηθούμε τις δεκάδες πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που έχουν εκδοθεί το τελευταίο διάστημα), σε κλάσματα του δευτερολέπτου πήγαν περίπατο.......
Και εγώ;;;;; Εγώ, έμεινα να αναρωτιέμαι: 
• Άραγε, ο Υπουργός Διοικ. Μεταρρύθμισης κ. Αντ. Μανιτάκης είναι τόσο αριστερός όσο σοσιαλοδημοκράτης είναι και ο Υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρας;;; 
• Εδώ που ισχυριζόμαστε ότι γεννήθηκε η Δημοκρατία, εδώ και θα πεθάνει;;; 
• Όλα τα πειράματα της νέας εποχής, που κάποιοι εδώ και καιρό οραματίζονται, ξεκινάνε από την Ελλάδα;;;
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Με αυτού του είδους τις πρακτικές σας, καταφέρατε να κάνετε ακόμη και τον Μιχαλολιάκο να φαντάζει δημοκράτης. Αυτός έχει τη θεωρία του φασισμού στο μυαλό του και εσείς καθημερινά την κάνετε πράξη.
Κάποιοι ίσως πουν, μα και από τον ιδιωτικό τομέα απολύθηκαν χιλιάδες εργαζόμενοι, γιατί όχι και από τον δημόσιο!!! Και εγώ θα τους απαντήσω, επειδή ίσως δεν γνωρίζουν, ότι τα τελευταία τρία χρόνια, εκβιαστικά και με τα μέτρα της εφεδρείας και του προσυνταξιοδοτικού, αποσύρθηκαν από τον δημόσιο τομέα πάνω από 430.000 υπαλλήλων!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σήμερα, τα συναισθήματα για μένα, που είμαι ένα από τα πολλά DELETE που πατήθηκαν εχθές για εκατοντάδες εργαζόμενους, στο αριστερό Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, είναι πολλά και ποικίλα. 
ΟΡΓΗ, ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, ΘΛΙΨΗ, ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ........................
ΟΡΓΗ, γιατί η δημοκρατία μας κινδυνεύει κι εμείς παραμένουμε θεατές.........
ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ, γιατί μαζί δεν τα φάγαμε όπως ισχυρίζεστε, αλλά εμείς τα πληρώνουμε.....
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, γιατί αρκετοί συνάνθρωποί μας έχουν πιστεί ότι δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς........
ΘΛΙΨΗ, γιατί πολλοί συνάνθρωποί μας ψάχνουν την τροφή τους στα σκουπίδια, και παιδιά λιποθυμούν απο υποσιτισμό στους δρόμους και στα σχολεία.............
ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ, γιατι πολύ σύντομα θα είμαι μία από αυτούς.................



ΕΣΕΙΣ ΒΑΨΑΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ 3.000 ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ



ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ;;;;;;



ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

της Γιώτας Παρασίδου

"πρΟΤΑση" :
Δεν έχουμε κάτι να προσθέσουμε εμείς. Συμφωνούμε. Άλλωστε, με τα σχόλιά μας και την εν γένει παρουσία μας στη δημοτική και, γενικότερα, ΚΑΙ στην πολιτική πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι μας, καταθέτουμε σχεδόν καθημερινά τις απόψεις μας.

Ευχαριστούμε για την επιστολή σας.
Να είσαστε καλά