7 Φεβ 2011

Τετραθεσίτης με παχυλούς μισθούς στην κρατική εταιρεία ΕΔΕΚΤ ΑΕΠΕΥ

«ΧΑΘΗΚΑΝ» ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

Τέσσερις θέσεις στην ίδια εταιρεία, τέσσερα μάτια, παχυλός μισθός… που υπερβαίνει τα 110.000 ευρώ. Περικοπές παντού! Μόνο για τον εκλεκτό με τα τέσσερα μάτια δεν ισχύουν!
Πρόκειται για την κρατική εταιρεία ΕΔΕΚΤ ΑΕΠΕΥ (πρώην ΕΔΕΚΤ ΟΤΕ), που διαχειρίζεται τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων (ΙΚΑ ΕΚ, ΤΑΠ-ΟΤΕ ΕΚ, ΤΑΥΤΕΚΩ κ.λπ.)!
Από την ίδρυσή της το 2002 μέχρι και σήμερα με τον ίδιο διαχειριστή, τον κύριο με τα τέσσερα μάτια, έχει χάσει κεφάλαια πάνω από 150 εκατομμύρια. Χρήματα φυσικά των ασφαλισμένων! Η συγκεκριμένη εταιρεία άραγε γιατί εξαιρέθηκε από τις ελεγκτικές και δικαστικές αρχές στο σκάνδαλο των ομολόγων;
Η ΕΔΕΚΤ ΑΕΠΕΥ έχει δημιουργηθεί για να διαχειρίζεται επαγγελματικά και ορθολογικά τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων. Υποτίθεται ότι υπήρχε ευαισθησία από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και δεν θα έκλεινε τα μάτια… στη σωρεία των παρατυπιών του διαχειριστή της!
Κύριε Κουτρουμάνη, προς τι αυτή η ασυλία που έχει ο κύριος με τα τέσσερα μάτια;
Γιατί η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έχει εγκρίνει να κατέχει αυτός ο κύριος τέσσερις θέσεις στην εταιρεία; Του διευθύνοντος συμβούλου, του γενικού διευθυντή, του διευθυντή διαχείρισης και του προέδρου της Επενδυτικής Επιτροπής; Δυστυχώς στο Ελλαδιστάν της «τρόικας» συμβαίνουν αυτά…
Θα επανέλθουμε δημοσιεύοντας όλον τον κατάλογο με τις αγορές - πωλήσεις ομολόγων από τη συγκεκριμένη εταιρεία…
του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΣΕΛΗΝΟΥ, από την εφημερίδα "Το Παρόν", 6/2/2011