11 Οκτ 2013

ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΔΕΙΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ Δ.Σ.


ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ
Ψηφίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο, μόνο από τους συμβούλους της ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ συνδιοίκησης, η πρόταση για αναστολή έκδοσης αδειών υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΕ (σκόπιμα;).

Άρα η απόφαση είναι απολύτως προσχηματική και ουδείς πρέπει να την λάβει στα σοβαρά, αφού είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να εγκριθεί από την περιφέρεια ή θα καταπέσει με μια απλή προσφυγή οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου πολίτη (κρατήστε το αυτό, όταν θα επιβεβαιωθεί εμείς θα σας πούμε ότι "τα λέγαμε" . Μην παρεξηγηθεί η Κουρασική και αρχίσει τους χαρακτηρισμούς, έτσι; σας έχουμε προειδοποιήσει.)

Τους τα είπε και η Καρατζά εχθές και τα άκουσαν dolby stereo surround.

Πρόκειται για μια απροετοίμαστη (σκόπιμα;) και χωρίς την απαραίτητη τεκμηρίωση - νομικά και πολεοδομικά - εισήγηση και μάλιστα χωρίς καν να έχει προηγηθεί η ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ  ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ με τους φορείς και τους κατοίκους (συζήτησαν λέει πάλι μόνο με τον αδελφό  Εμπορικό Σύλλογο των ... 40 κολλητών).

Η απόφαση πάρθηκε με προφανή στόχο το ... προεκλογικό άλλοθι της διοίκησης που - εμείς βλέπουμε ως ... στραβή ενώ είναι ολόισια, και δεν είναι υπεύθυνη αυτή η διοίκηση που μετέτρεψε το Χαλάνδρι σε μπαρούπολη, αυτά τα λέμε εμείς που είμαστε λαϊκιστές και αληταριάτο, αντί να ασχοληθούμε - ως οφείλουμε-  με την υπέρβαση του πολιτικού συστήματος σε ευρωπαϊκό επίπεδο, εδώ όμως μόνοι μας,για να μην ενοχλούμε και τον Κουράση.


Από το ρεπορτάζ της "Πλατείας", 10/10/2013