11 Οκτ 2011

Νέα άγρια γιούχα για τον Κουκουλόπουλο στην Κοζάνη

Τον υφυπουργό Εσωτερικών Πάρι Κουκουλόπουλο αποδοκίμασαν έντονα για ακόμη μία φορά κάτοικοι της Κοζάνης, σήμερα, λίγο πριν την παρέλαση για την 99η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης.
Συγκεκριμένα, μερίδα πολιτών, που ήταν απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, διαμαρτυρήθηκε στον υφυπουργό για την πολιτική του Μνημονίου και για την εργασιακή εφεδρεία, με την αστυνομική δύναμη, να τους απομακρύνει άμεσα από το συγκεκριμένο σημείο, υπό τις αποδοκιμασίες του κόσμου.
Κατά την διάρκεια της παρέλασης την έντονη διαμαρτυρία τους εκδήλωσαν παράλληλα και οι μαθητές της περιοχής, οι οποίοι όταν έφτασαν μπροστά από τους επισήμους και ο παραστάτης κατέβασε το χέρι του, δεν έστρεψαν το κεφάλι προς αυτούς αλλά είτε γύρισαν από την άλλη πλευρά είτε κοιτούσαν μπροστά, συνεχίζοντας κανονικά την παρέλαση τους.
Να σημειωθεί ότι από τις αποδοκιμασίες των πολιτών δε ξέφυγε ούτε ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κασαπίδης που έδωσε και αυτός το παρόν στην παρέλαση.
Υπενθυμίζεται ότι ο υφυπουργός Εσωτερικών αποδοκιμάστηκε εξίσου στα εγκαίνια της 27ης Eμποροβιοτεχνικής και Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας πριν ένα μήνα περίπου, αλλά και στο 4ο Αντάμωμα Θριακιωτικών Συλλόγων στο στάδιο της Πτολεμαίδας.

Για να δείτε το βίντεο κάντε κλικ εδώ.

πηγή : http://www.aftodioikisi.gr/, 11/10/2011