12 Σεπ 2011

Επίθεση και καταγγελίες ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ εναντίον Μόσιαλου

Δριμεία επίθεση εξαπολύει η ΠΑΣΚΕ-ΟΤΑ κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου Ηλία Μόσιαλου, σημειώνοντας με νόημα πως από τη θέση του «επιβεβαιώνει όσους τον θεωρούν "αλεξιπτωτιστή" που προκαλεί ρήγματα εντός της παράταξης».
Η ΠΑΣΚ-ΟΤΑ, σε ανακοίνωσή της, χαρακτηρίζει τον ίδιο «"επιθετικό εκφραστή" της κυβερνητικής-τροϊκανής πολιτικής» και την επαγγελματική του καριέρα ως «χαρακτηριστικό παράδειγμα επιτυχημένης προσωπικής εξέλιξης και ανέλιξης πλην όμως ασυνεπής ιδεολογικά και πολιτικά».
Μάλιστα, διατυπώνει μια σειρά από ερωτήματα για «τη συμμετοχή του κ. Ηλία Μόσιαλου στην σύσταση Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία "Ασφάλεια Ιατρική ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών επενδύσεων Υγείας", (ΦΕΚ-ΤΕΥΧΟΣ Α.Ε. και Ε.Π.Ε.-ΑΡΙΘΜ.ΦΥΛΛΟΥ 1816/8-3-2000) το 2000, όπου μεταξύ άλλων συμμετέχει και ο νυν πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και εξέχων αυτοδιοικητικό στέλεχος της ΝΔ, δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης».

Ερωτήματα...

Είναι γνωστό πως το "επιχειρείν" δεν λογαριάζει κομματικούς ή ιδεολογικούς φραγμούς μιας και ο αυτοσκοπός είναι το κέρδος. Υπάρχουν όμως ερωτήματα που χρήζουν άμεσης απάντησης:

- Εξακολουθεί να υφίσταται η Ανώνυμος Εταιρεία "ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ Α.Ε." και ποιο το αντικείμενο και οι σκοποί της;

- Έχει δημοσιευμένα οικονομικά αποτελέσματα και ποια η σχέση της με το Ελληνικό Δημόσιο από την ίδρυση της μέχρι σήμερα;

- Εάν παίρνει δουλειές από το Δημόσιο είναι «πολιτικά και ηθικά ορθό» ο νυν κυβερνητικός εκπρόσωπος να συμμετέχει σε μια τέτοια εταιρεία και μάλιστα με Διακομματικούς Συνεταίρους;»

Μάλιστα, η ΠΑΣΚ-ΟΤΑ, χαριτολογώντας στην περίπτωση που ο Ηλίας Μόσιαλος καταθέσει μήνυση εναντίον της, λέει χαρακτηριστικά πως «δεν υπάρχει σάλιο» λόγω περικοπών και κρίσης.

πηγή : http://www.aftodioikisi.gr/, 12/9/2011