3 Μαΐ 2011

Δ. Αθηναίων: Επιτροπή θα... λύσει το πρόβλημα των συμβασιούχων

Στη συγκρότηση κοινής επιτροπής συμβασιούχων και Δημοτικής Αρχής, «κατέληξαν» από κοινού ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων του δήμου.

Στο πλαίσιο της σημερινής τους συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερο καλό «κλίμα», αποφάσισαν την ερχόμενη εβδομάδα να συσταθεί επιτροπή η οποία θα «προχωρήσει» σε διαδοχικές συνεδριάσεις, προκειμένου να διαμορφώσει προτάσεις εξεύρεσης λύσης, οι οποίες με τη σειρά τους θα υποβληθούν στην Κυβέρνηση.
«Όπως είχα δεσμευτεί, μόλις λύθηκε η κατάληψη, συναντήθηκα με τους εργαζόμενους στον Δήμο προκειμένου να βρούμε μια λύση στο πρόβλημα των συμβασιούχων. Μια λύση η οποία θα κινείται στο πλαίσιο του Συντάγματος και της νομιμότητας προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάσταση στον Δήμο και να συνεχίσουν οι δημότες να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες που τους προσφέρει η τοπική αυτοδιοίκηση», επεσήμανε ο κ. Καμίνης μετά το πέρας της συνάντησης και πρόσθεσε, «το προσεχές διάστημα συγκροτείται και θα συνεδριάσει επιτροπή με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα η οποία θα προσπαθήσει να εκπονήσει λύσεις τις οποίες θα υποβάλουμε στην Κυβέρνηση».

πηγή : http://www.aftodioikisi.gr/, 3/5/2011