2 Απρ 2018

Δήμος Ν. Σμύρνης: Προσωρινή διαταγή παραμονής για “παρατασιούχους”.

Παραμονή και μετά την 31η Μαρτίου 2018 και την ημερομηνία συζήτησης των ασφαλιστικών μέτρων (30 Απριλίου 2018) για 33 συμβασιούχους – “παρατασιούχους” Καθαριότητας του δήμου Νέας Σμύρνης, οι οποίοι προσέφυγαν στην Δικαιοσύνη, διεκδικώντας την προσωρινή ρύθμιση της εργασιακής σχέσης τους.
Όπως δημοσιεύει αποκλειστικά την απόφαση το epoli.grο Δήμος δέχεται το αίτημα προσωρινής διαταγής, υποχρεώνει το Δήμο Νέας Σμύρνης να αποδέχεται την εργασία των συμβασιούχων με την ειδικότητα και τις αποδοχές που ισχύουν έως τις 31/3/2018 μέχρι τη συζήτηση της αίτησης κατά την ορισθείσα δικάσιμο και υπό τον όρο συζήτησης αυτής.

Το epoli.gr μιλώντας με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Νέας Σμύρνης, μέλος της ΑΔΕΔΥ, Μίλτο Παπουτσή, δήλωσε για την απόφαση:
«Δικαστικές αποφάσεις παραμονής εργαζομένων, που αποδεδειγμένα επί χρόνια και επί εργασιακή ανασφάλεια προσφέρουν στον συνάνθρωπο και κάτω από σκληρές συνθήκες, δεν μπορούν παρά να μας γεμίζουν χαρά, ιδιαίτερα όταν σε λίγες ημέρες πλησιάζουν και Εορτές με ιδιαίτερη σημασία για τις οικογένειες.
Επιθυμία όλων μας, η ίδια απόφαση – δικαίωση, να έρθει και κατά τα ασφαλιστικά μέτρα.
Καλό Πάσχα σε όλους, χωρίς εργασιακή αβεβαιότητα και συνθήκες εργασίες, που να αποτρέπουν και το μικρότερο εργατικό ατύχημα».

Η απόφαση