29 Μαρ 2018

Δικαστική δικαίωση “παρατασιούχων” του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η σημερινή δικαστική νίκη “παρατασιούχων” Καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης δικαιώνει απόλυτα τον τίτλο παλαιότερου σχετικού αποκλειστικού άρθρου του epoli.gr Προκήρυξη 3Κ/2018: “Τσουνάμι” δικαστικών δικαιώσεων “παρατασιούχων”.
Ειδικότερα, σήμερα, όπως πρώτο δημοσιεύει και σ' αυτήν την περίπτωση το epoli.gr το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης χορηγεί προσωρινή διαταγή παραμονής στη θέση εργασίας και παροχής υπηρεσιών σε 605 “παρατασιούχους” του Δήμου Θεσσαλονίκης, έως 24 Απριλίου για 205 εξ’ αυτών και 25 Απριλίου για 400, όταν και εκδικασθούν, αντίστοιχα, τα ασφαλιστικά μέτρα, που κατέθεσαν.

Το epoli.gr επικοινωνώντας και επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης, κ. Κώστα Ξανθόπουλο, μας τόνισε:
«Οι αποφάσεις αυτές μας κάνουν χαρούμενους, αφού τα παιδιά θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις πολύτιμες για την δημόσια υγιεινή και υγεία υπηρεσίες τους στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, σε μία δύσκολη περίοδο (Πάσχα), τόσο για τους ίδιους και την ανάγκη τους να μην οδηγηθούν στην ανεργία, όσο και για την υπηρεσία τους, με σκοπό την εξυπηρέτηση του δημότη της Θεσσαλονίκης».