30 Μαρ 2018

3Κ/2018: Προσωρινή παραμονή για συμβασιούχους – “παρατασιούχους” Δήμου

Μετά τις πρώτες/αποκλειστικές παρουσιάσεις των Δήμων Θεσσαλονίκης και Ηρακλείου Κρήτης, χθες, άλλη μία - επίσης αποκλειστική - δικαστική δικαίωση συμβασιούχων – “παρατασιούχων” Καθαριότητας Δήμου, παρουσιάζει, σήμερα, το epoli.gr.
Πρόκειται για την αποδοχή από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, προσωρινής διαταγής προς διατήρηση του δικαιώματος εργασίας 9 εργαζομένων ΙΔΟΧ του Δήμου Παύλου Μελά, μέχρι και την εκδίκαση – συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων, ήτοι την 24η Απριλίου 2018.

Οι 9 συμβασιούχοι προσέφυγαν στην Δικαιοσύνη, διά της συνηγόρου τους κας Ολ. Χαριτίδου, κατά του Δήμου Παύλου Μελά, ζητώντας την αναγνώριση της εργασίας τους δυνάμει εργασίας ΙΔΑΧ, την παραμονή στην εργασία και μετά την 31η Μαρτίου 2018 με τους ίδιους όρους έως σήμερα παροχής των υπηρεσιών τους και μέχρι την έκδοση τελεσίδικης απόφασης επί της αγωγής τους, την έκδοση προσωρινής διαταγής παραμονής έως τη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων και τέλος, ο Δήμος Παύλου Μελά να καταδικαστεί στη δικαστική δαπάνη των συμβασιούχων.
Η απόφαση