9 Οκτ 2017

Απεβίωσε ο συμβασιούχος εργάτης του Δήμου Καλαμαριάς

Δεν κατάφερε να «κρατηθεί στη ζωή», ο άτυχος συμβασιούχος του Δήμου Καλαμαριάς, Ρ. Δουμάνογλου, ωφελούμενος Προγράμματος Κοινωνικής Εργασίας, ο οποίος τραυματίστηκε τελικά θανάσιμα, το πρωί της περασμένης Δευτέρας, εν ώρα εργασίας, από πτώση δέντρου, κατά την κοπή του, στη συμβολή των οδών Ιωνίας & Ζηργάνου, στην Καλαμαριά, όπως πληροφορείται το epoli.gr από το Μέλος του Γ.Σ. της Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α. και εργαζόμενο του Δήμου Καλαμαριάς, Σάκη Χριστόπουλο.

Ο 70χρονος εργάτης ΙΔΟΧ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρότατα στο χέρι (το οποίο και έχασε την περασμένη βδομάδα) και στο πρόσωπό του, όταν καταπλακώθηκε από φοίνικα, απεβίωσε το μεσημέρι της Κυριακής, νοσηλευόμενος μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, στη ΜΕΘ του «Παπαγεωργίου».
Το epoli.gr επικοινωνώντας με το Νοσοκομείο, για τη θλιβερή αυτή είδηση, η Γενική Διευθύντρια του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου», κα Μαρία Γιογκατζή, μας επιβεβαίωσε, άμεσα, νωρίς το πρωί, τον θάνατο του Ρήγα Δουμάνογλου, επισημαίνοντας την βαρύτητα του περιστατικού, κατά την διακομιδή του στο Νοσοκομείο και τις προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, όλο αυτό το διάστημα...