8 Αυγ 2017

Καταγγελίες και προειδοποιήσεις των απολυμένων του ΔΒΑ

Αναβλήθηκε για την 14/9/2017 η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων των απολυμένων, πρώην εργαζομένων, εναντίον του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, με απόφαση του αρμόδιου Πρωτοδικείου Αθηνών, με τον δικηγόρο του ΔΒΑ να επιμένει ότι, πρέπει να απορριφθεί άμεσα η αίτησή τους, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι, τόσο για τη διαδικασία αυτή καθαυτήν, όσο και για τη στάση της Δημοτικής Αρχής.

«Παρά την καθυστερημένη νομοθετική αντίδραση της κυβέρνησης ο Δήμος Αθηναίων επιμένει στην απόλυση 102 εργαζόμενων στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών.

Αποτελεί πρωτοφανή εκδήλωση αναλγησίας και υποκρισίας τα δημόσια κροκοδείλια δάκρυα να μετατρέπονται ως δια μαγείας σε κακόπιστη αντιδικία στα δικαστήρια.

Λύση υπάρχει! Διάθεση να δοθεί, δεν υπάρχει...

Πόροι εξασφαλίστηκαν, όχι όμως και συναίσθηση ευθύνης.

Δεν μπορεί να μην υπάρχει χρόνος για διάλογο όταν πετιούνται 100 οικογένειες στο δρόμο.

Δεν υπάρχει χώρος για πολιτικά παιχνίδια από φιλόδοξες μιντιακές περσόνες, που πάνω στην πλάτη μας πατούν για ένα καλό πλασαρίσμα στις επόμενες εκλογές.

Νομίζουν ότι δεν αντιλαμβανόμαστε πάρα πολύ καλά ότι μεταθέτουν τις ευθύνες τους, όταν μας κάνουν "μπαλάκι" παριστάνοντας τους κατήγορους ενώ είναι υπόλογοι.

Ο Δήμαρχος η δημοτική αρχή του Δήμου Αθηναίων ας έχει υπόψη του ότι εξήντα τουλάχιστον από τους απολυμένους του δημοτικού βρεφοκομείου δεν παραιτούνται από το δικαίωμα στη δουλειά που το κέρδισαν πανάξια με δύο και περισσότερα χρόνια ευσυνείδητης καθημερινής εργασίας με απλήρωτες υπερωρίες και εναλλαγές σε άσχετα καθήκοντα».