19 Δεκ 2013

Γ.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ : ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ!!!


Γ.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ!!!
Αγαπητοί γονείς,
Δώστε τώρα στα παιδιά σας την ευκαιρία να ασχοληθούν με τα ομαδικά αθλήματα του ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 & της ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (basketball)!!!
Σ’ όλα τα παιδιά, αγόρια & κορίτσια, από ηλικία 5 ετών και άνω, ο Σύλλογος μας, η ομάδα της γειτονιάς μας, προσφέρει τη δυνατότητα εκμάθησης των δυο πιο δημοφιλέστερων, παγκοσμίως, ομαδικών αθλημάτων.
Φάρος του Συλλόγου μας στα 16 έτη λειτουργίας του είναι ο Αθλητισμός κι όχι ο Πρωταθλητισμός. Οι έμπειροι προπονητές μας δουλεύουν με σκοπό να γνωρίσουν τα παιδιά μας το «ευ αγωνίζεσθαι», το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας μεταξύ τους και με την πάροδο των προπονήσεων και τις στοχευμένες ασκήσεις να μάθουν τα «μυστικά» των αθλημάτων. Να αναπτύξουν το ταλέντο τους και μέσα από τους αγώνες που θα δώσουν να αισθανθούν χαρά, θλίψη, κόπωση, επιβεβαίωση, δημιουργώντας με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους έναν παράλληλο κόσμο που με τις οδηγίες των προπονητών τους είναι ένας κόσμος που τα ίδια τα παιδιά σας θα δημιουργούν!!! 
O αθλητισμός είναι ένα άριστο όχημα για να ξεφύγουν από την καθημερινότητα αλλά και τις πιθανές αρνητικές επιδράσεις που τείνουν να κάνουν τα παιδιά μας άβουλα όντα, χωρίς φίλους και απομακρυσμένα από τους γονείς.
Η πρόοδος του Συλλόγου μας, Κυπελλούχος Ανδρών Ε.Σ.Κ.Α. 2012-20133η θέση Γυναικείου Τμήματος Καλαθοσφαίρισης στο πρωτάθλημα της Α’ Ε.Σ.Κ.Α. 2012-2013, τα τμήματα Κορασίδων & Νεανίδων στα αντίστοιχα Πρωταθλήματα με τις 12 καλύτερες ομάδες της Αττικής, οι ομάδες 5Χ5 πάντα διακρινόμενες και με κατακτήσεις Κυπέλλων στα επίσημα Τουρνουά που συμμετέχουν, αποδεικνύουν περίτρανα την επίτευξη του στόχου μας, κοινωνικοποίηση, νέες φιλίες, χαρά και δημιουργία για τα παιδιά μας!!!
Φέρτε τους μικρούς μας φίλους τώρα, να δοκιμάσουν και να κάνουν μια πρώτη γνωριμία με το Σύλλογο της περιοχής μας και αν τους αρέσει, δώστε τους τη χαρά για κάτι πιο σοβαρό από τον παιχνιδιάρικο τρόπο που γνωρίζουν μέχρι σήμερα για τα παραπάνω αθλήματα.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους του Συλλόγου μας είτε ερχόμενοι στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Χαλανδρίου, «Μ. Παπαδάκης», Μεθώνης 1,Κάτω Χαλάνδρι ή τηλεφωνικά στο 210-6713163, τις καθημερινές Δευτέρα – Παρασκευή από 19:00 – 21:30, Σαββάτο 09:00 – 13:00 & Κυριακή 17:30 – 20:00.
Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε  από κοντά, να ανταλλάξουμε ιδέες και προβληματισμούς με μοναδικό γνώμονα το ευοίωνο μέλλον των παιδιών μας.
Γ.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Κλειστό Γυμναστήριο «Μ. Παπαδάκης»
Μεθώνης 1, Κάτω Χαλάνδρι
τηλ. 210-6713163