3 Δεκ 2013

Δ. Περιστερίου: Επικίνδυνος ο προαύλιος χώρος του 1ου και 6ου νηπιαγωγείου



Παραμελημένος και άκρως επικίνδυνος είναι ο προαύλιος χώρος του 1ου και του 6ου νηπιαγωγείου Περιστερίου με μεγάλους όγκους πέτρας να περιβάλουν τα παιδιά που παίζουν εκεί. Όπως αναφέρει e- αναγνώστης με επιστολή του στην aftodioikisi.gr, οι προσπάθειες που καταβάλει η διεύθυνση του νηπιαγωγείου για να ευαισθητοποιήσει τον δήμο, πέφτουν στο κενό.

Αναλυτικά ο e- αναγνώστης μας αναφέρει:

«Επειδή η ευαισθησία δεν πρέπει να διατυμπανίζεται, αλλά και να αποδεικνύεται εμπράκτως και επειδή δεν μπορεί να είναι μονομερής, αλλά θα πρέπει να αφορά στο σύνολο του κοινωνικού συνόλου, αρκεί κάποιος να δει τον προαύλιο χώρο του 1ου και 6ου νηπιαγωγείου Περιστερίου για να καταλάβει σε τι κινδύνους εκτίθενται τα νήπια κατά τον προαυλισμό τους.

Δυστυχώς, οι όποιες προσπάθειες της διεύθυνσης του νηπιαγωγείου να ασχοληθεί κάποιος από τον δήμο πέφτουν συνέχεια στο κενό, η επικοινωνία της αντιπροσωπείας των γονέων με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο γίνεται για τα προσχήματα και οι μεγάλοι όγκοι πέτρας περιμένουν σε κάθε ευκαιρία τα παιδιά μας για να τους μάθουν από πολύ νωρίς και από πρώτο χέρι τη «σκληρή» πραγματικότητα.

ΥΓ. Ευθύνες υπάρχουν. Το γεγονός ότι δεν κοινοποιήθηκε ακόμα εξώδικο στον αντιδήμαρχο δεν τον απαλλάσσει από αυτές.»

http://www.aftodioikisi.gr/, 2/12/2013