23 Νοε 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ : Ο ΤΖΑΝΗΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΩΣ ...ΟΔΗΓΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ!!!



Την στιγμή που η δημοτική επιχείρηση Κερατσινίου-Δραπετσώνας οδεύει προς το λουκέτο και οι εργαζόμενοι σε αυτή είμαστε απλήρωτοι ο Λουκάς Τζανής έχει διορίσει την γυναίκα του με σύμβαση ως οδηγού σε απορριματοφόρο!
Όμως ο γίγαντας αυτός της αυτοδιοίκησης που έχει οδηγήσει στην πείνα τους εργαζόμενους της δημοτικής επιχείρησης προνόησε για την σύζυγο του και την έχει πάρει ως ιδιαιτέρα του στο γραφείο δήμαρχου.Τη στιγμή δηλαδή που οι υπόλοιποι εργαζόμενοι οδηγούμαστε στην απόλυση ο Τζανής προσλαμβάνει την γυναίκα του ως ιδιαιτέρα του με σύμβαση οδηγού απορριματοφόρου!!!!!!
Και το καλύτερο; Την πληρώνει μέχρι κεραίας ενώ οι υπόλοιποι εργαζόμενοι ζούμε με δανεικά...
Μετά τον Μελά που διόρισε την ανιψούλα του και τους γλύφτες του στην ΔΕΠΑΚ και τα λοιπά ανίψια του σε δημοτική αστυνομία και αθλητικό οργανισμό τώρα έχουμε τον Τζανή που διορίζει το Αμόρε του...στο γραφείο του με σύμβαση οδηγού σε σκουπιδιάρικο.
Και όλα αυτά σε έναν δήμο που η ανεργία στα νέα παιδιά υπερβαίνει το 70%...
Η Ανεργία όμως είναι άγνωστη στις οικογένειες των δημάρχων μας...
Νυν και πρώην...

Ένας απλήρωτος εργαζόμενος και μελλοντικός άνεργος

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΝΕΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ:

Αγαπητέ,
Κατανοούμε την οργή σας και είναι απόλυτα δικαιολογημένη η αγανάκτηση σας για την κατάντια της δημοτικής επιχείρησης και του δήμου Κερατσινίου -Δραπετσώνας.
Όμως επειδή έχουμε καλή μνήμη δεν θυμόμαστε στο παρελθόν... κάποια αντίδραση των εργαζόμενων ή των δημοτών για τα όσα μας καταγγέλλετε...δηλαδή για το βόλεμα των συγγενών, παρατρεχαμένων και εραστών στην δημοτική επιχείρηση και τους οργανισμούς του δήμου...
Δυστυχώς αγαπητέ είναι χαρακτηριστικό του νεοέλληνα να επιθυμεί τη ρήξη με το κατεστημενο εφόσον τον συμφέρει... και εφόσον την κάνουν οι...άλλοι την στιγμή.... που αυτός θα απολαμβάνει τα προνόμια της οικογενειοκρατίας ή της ρουσφετοκρατίας....
Αυτά που ζούμε τώρα ως κοινωνία... είναι οι επιπτώσεις αυτής της νοοτροπίας που ισχύει και στον δήμο μας...
Όσον αφορά τον Λουκά Τζανή έχουμε να πούμε ότι...δεν σταματάει να μας εκπλήσσει με την εφευρετικότητα του όσον αφορά το βόλεμα των κολλητών του....και των συγγενών του!
Αν μη τι άλλο είναι πρωτότυπο να προσλαμβάνεις για ιδιαιτέρα.... την γυναίκα σου...με συμβάση οδηγού απορριματοφόρου...
Επίσης ο Τζανής θα πρέπει να αρχίσει τα σεμινάρια και τις διαλέξεις για την μείωση της ανεργίας..αφού έχει καταφέρει να την έχει μηδενική ...στην οικογένεια του...

Υ.Γ. Την κουμπάρα του την απέλυσε ή έχει δυο ιδιαιτέρες;

http://neakeratsiniou.blogspot.gr/, 22/11/2013