6 Οκτ 2013

Παράνομες οι καταγγελίες συμβάσεων εκπαιδευτικών που έχει υποβάλλει το ΔΣ του Κολλεγίου, με πρόεδρο τον Α. Σαμαρά



ΟΙΕΛΕ:  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ! - ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΥΣΔΕ Β’ ΑΘΗΝΑΣ, ΑΘ. ΦΑΛΟΥΚΑ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ

Το απόστημα της ανομίας επιτέλους σπάει. Ο Διευθυντής του ΠΥΣΔΕ Β’ Αθήνας κ. Φαλούκας απέστειλε έγγραφο προς τη διοίκηση του Κολλεγίου, σύμφωνα με το οποίο οι καταγγελίες σύμβασης που απέστειλε προς τη Διεύθυνση είναι παράνομες και καλείται να τις υποβάλλει ξανά με την ορθή νομοθεσία. 

Υπενθυμίζουμε ότι η διοίκηση του Κολλεγίου είναι η μοναδική που, παρά την απόφαση του ΣτΕ, εξακολουθεί να καταπατά Σύνταγμα και νόμους και εμμένει στην καταγγελία σύμβασης με βάση την ανασταλείσα εγκύκλιο Αρβανιτόπουλου.

Κι αυτή η εξέλιξη δεν είναι η μοναδική. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα δώσουμε στη δημοσιότητα συγκλονιστικά στοιχεία για βαρύτατες παρανομίες της διοίκησης του Κολλεγίου Αθηνών που αποδεικνύουν περίτρανα για ποιο λόγο ο Αλέξανδρος Σαμαράς ηγείται της προσπάθειας για απόσυρση της κρατικής εποπτείας από τα ιδιωτικά σχολεία και για διάλυση του εργασιακού καθεστώτος των ιδιωτικών εκπαιδευτικών στην προσπάθειά του να απομακρύνει κάθε εμπόδιο, ώστε ανεμπόδιστα να παρανομεί.

http://halandripedia.blogspot.gr/, 5/10/2013