1 Σεπ 2013

Δαρμένος στο Νοσοκομείο Τρικάλων ο δημοτικός Σύμβουλος Πύλης Βύρων Κατσίβελος


Δαρμένος ο δημοτικός Σύμβουλος Πύλης Βύρων Κατσίβελος

Σε «ρινγκ» μετατράπηκε απόψε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης, όταν  52χρονος δημότης με καταγωγή από το Γαρδίκι επιτέθηκε και έστειλε στο Νοσοκομείο Τρικάλων Δημοτικό Σύμβουλο.
Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.grπρόκειται για τον δημοτικό Σύμβουλο της μείζονος αντιπολίτευσης Βύρωνα Κατσίβελο που δέχθηκε την επίθεση του 52χρονου  εξαιτίας της άποψης που είχε για την υπόθεση που αφορούσε την διοικητική αποβολή από κοινοτική έκταση και μία υπόθεση που είναι χρονίζουσα στο Γαρδίκι.
Ο 52χρονος παρουσία του Δικηγόρου του κ. Κοντογιάννη ζητούσε αναβολή του θέματος για να προσκομίσει μετά από την εκδίκαση της υπόθεσης στα δικαστήρια, νέα έγγραφα και είχε προηγηθεί σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του θύματος και του Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Παναγιώτου.
Ο κ. Παναγιώτου ζητούσε την αναβολή του θέματος και ο κ. Κατσίβελος με έντονο ύφος να συζητηθεί το θέμα και να μην αναβληθεί, με τον δράστη να θεωρεί ότι αυτά που ελέχθησαν στην αντιπαράθεση, προσβάλανε την προσωπικότητά του…
Ο δράστης άρπαξε καρέκλα, όρμησαν επάνω του Δημοτικοί σύμβουλοι να τον σταματήσουν, αλλά κατάφερε να ξεφύγει και ο δημοτικός σύμβουλος δέχθηκε γροθιές στο πρόσωπο και κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε τραυματισμένο στο Νοσοκομείο Τρικάλων.
Ταυτόχρονα κλήθηκε και η Αστυνομία που έσπευσε με περιπολικό στο σημείο.
Το θέμα αναβλήθηκε όπως ζητούσε ο δράστης με τον κ. Κατσίβελο λογικά να υποβάλει τις επόμενες ημέρες μήνυση κατά του 52χρονου…
http://www.trikalanews.gr/, 30/8/2013