8 Μαΐ 2012

Οι δραστηριότητες του Εθελοντών

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τη διεύθυνση του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου και της Σχολής Χορού Μαρία Κανατσούλη για την προσφορά τους στην τέχνη, δημοσιεύει το Σώμα Εθελοντών του Δήμου Χαλανδρίου.
Παράλληλα, με την ανακοίνωσή του ενημερώνει για τη διεξαγωγή επίσκεψης στο Μουσείο της Ακρόπολης με δωρεάν ξενάγηση, την Κυριακή 13 Μαΐου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Το Σώμα Εθελοντών του Δήμου Χαλανδρίου θέλει να ευχαριστήσει αλλά και να συγχαρεί τους σπουδαστές, τους καθηγητές και τη διεύθυνση του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου και της Σχολής Χορού Μαρία Κανατσούλη για την προσφορά τους στην τέχνη. Παρευρέθηκε προσκεκλημένο στις εκδηλώσεις εορτασμού της Επετείου 70 ετών του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου και υπενθυμίζει στα μέλη του ότι ο εορτασμός θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 30 Ιουνίου στις 19:00 με το θεατρικό gala από τους σπουδαστές της σχολής χορού στο Κολλέγιο Αθηνών.
Επίσης, ανακοινώνει ότι την Κυριακή 13 Μαΐου 2012, στις 11:00, θα γίνει για δεύτερη φορά, επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης, με δωρεάν ξενάγηση, προσφορά του μέλους μας ξεναγού, Αγγελικής Μανσόλα.
Μπορούν να την παρακολουθήσουν όλοι όσοι θέλουν, αρκεί να έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στο γραφείο του Σώματος Εθελοντών. Τα εισιτήρια για την είσοδο θα εκδοθούν συλλογικά, την ώρα της εισόδου, και το κόστος είναι 5 ευρώ. Με την επίδειξη της απαραίτητης ταυτότητας οι φοιτητές ή σπουδαστές των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων ή των Ισότιμων Σχολών, οι νέοι έως 18 ετών και οι άνω των 65 ετών δικαιούνται να πληρώσουν 3 ευρώ.

Για επικοινωνία τηλ. 6977016941».