20 Οκτ 2011

Και ο βουλευτής φοβέρα θέλει

Έδειχνε να τρέμει σαν το ψάρι ο βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και γιατρός στο επάγγελμα Οδυσσέας Βουδούρης, ο οποίος έφτασε στη Βουλή πολύ προβληματισμένος.
«Αισθάνομαι μεγάλη πίεση, δεν ξέρω τι να κάνω…» είπε σε μια κυρία στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου, η οποία τον ρώτησε να μάθει αν προτίθεται ή όχι να ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο.
Ο Μεσσήνιος βουλευτής έδειξε από την αρχή της θητείας του να έχει «ανήσυχο» πλην συμβιβασμένο πνεύμα, όμως τα πράγματα τώρα έχουν φτάσει στην κόψη του ξυραφιού.
Ο βουλευτής δέχθηκε λεκτική επίθεση στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου ψηφοφόροι καταχέρισαν τόσο τον ίδιο όσο και τη βουλευτίνα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νάντια Γιαννακοπούλου.
«Κύριε Βουδούρη, ξέρετε ότι σε σας και σε άλλους πέντε - έξι ακόμη βουλευτές που έχουν κατά καιρούς εκφράσει ενστάσεις στα μέτρα της Κυβέρνησης είναι περισσότερο στραμμένα τα βλέμματα. Τι θα κάνετε;» ρώτησε ένας δημοσιογράφος τον Οδυσσέα Βουδούρη.
Κι εκείνος προβληματισμένος κα σκυθρωπός απέφυγε τη στιγμιαία δυσκολία της ερώτησης, απαντώντας ευγενικά με ένα «Θα δούμε…».

Δ.Κ., http://www.zougla.gr/, 20/10/2011