17 Ιουν 2011

Απορρίφθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ από την Περιφέρεια Αττικής η προσφυγή κατοίκου του Κάτω Χαλανδρίου κατά της λειτουργίας του θερινού σινεμά στο προαύλιο του σχολείου της Μαρμαριώτισσας.

Απορρίφθηκε ΕΠΙΣΗΜΑ από την Περιφέρεια Αττικής η προσφυγή κατοίκου του Κάτω Χαλανδρίου που έγινε πριν 2 χρόνια (!!!) κατά της λειτουργίας του θερινού σινεμά στο προαύλιο του σχολείου της Μαρμαριώτισσας.

(ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Αρ. Πρωτ. 271/20-5-2011, παρελήφθη στον Δήμο Χαλανδρίου με Πρωτ. Εισερχομένου 8602/26 - 5- 2011)

ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΠΛΕΟΝ!

Βέβαια η Τεχνική Υπηρεσία του Μύρωνος Ανδριγιαννάκη - τότε - το έκλεισε γιατί κάποιος πολίτης προσέφυγε και δεν μπορούσε να αναλάβει την ευθύνη!!! (ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ).
Είχαμε δίκιο! ΚΑΙ ΤΟΤΕ!
Βέβαια δεν το έκλεισε γιατί προσέφυγε ο πολίτης.
Διότι αν ήταν τόσο ευαίσθητος που μόλις προσέφευγαν οι πολίτες θα άλλαζε την πολιτική του τότε θα είχε βγάλει και τα απορριμματοφόρα από το γήπεδο μόλις προσέφυγαν οι πολίτες.
Αλλά δεν το έκανε. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ.
Έχουν ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ οι καραβανάδες! Και οι ευαισθησίες τους δεν είναι ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ. (Πολιτική ιδιοτέλεια, προσωπική ιδιοτέλεια πάντως ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ!)
Οι καραβανάδες ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ είχαν άδικο!
Οι ΚατωΧαλανδραίοι να το θυμηθούν στις επόμενες εκλογές ότι Ο ΜΥΡΩΝ ΑΝΔΡΙΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ευθύνεται γιατί χάσαν τον θερινό τους κινηματογράφο!!!!
Και να του το χρεώσουν οι ΚατωΧαλανδραίοι στο ταμείο των εκλογών !

πηγή : "στην Πλατεία", http://stinplatia.blogspot.com/, 17/6/2011