22 Νοε 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΑΝΑΦΟΡΑ για το 16ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΑΝΑΦΟΡΑ

Ας επέμβει κάποιος αρμόδιος, πριν να είναι αργά...

Ο κος Μπούρκουλας, δντης του 16ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου, κάνει ό,τι είναι δυνατό για να περνάει ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΝΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.

ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ :

1. Πριν από καιρό, η δασκάλα της μουσικής του σχολείου, φώναξε, ΕΒΡΙΣΕ και πρόσβαλε τα παιδιά ("δεν σας μαθαίνουν τρόπους στα σπίτια σας;"), επειδή κάποιο ή κάποια από τα παιδιά ήταν...άτακτα. Το περιστατικό ΔΕΝ αναφέρθηκε, γιατί θεωρήθηκε ότι όλοι έχουν δικαίωμα να..."ξεφύγουν" κάποια φορά (αν και εδώ αναφερόμαστε σε συμπεριφορά - "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ" - απέναντι σε ΠΑΙΔΙΑ...)

Σήμερα, 21-11-2011, η ίδια δασκάλα, ΞΑΝΑΕΒΡΙΣΕ τα παιδιά και τα ΞΑΝΑΠΡΟΣΕΒΑΛΕ...."ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ", "ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΟΥ"...Ωραίες εκφράσεις από..."Παιδαγωγό". Επειδή κάποιο ή κάποια από τα παιδιά έκανε φασαρία...

Ερώτηση : Μήπως να την καταγγείλουμε?? Το...ονοματάκι το έχουμε...

2. Την Παρασκευή, 18-11-2011, τα παιδιά, μετά από καυγά, έσπασαν τα γυαλιά κάποιου άλλου παιδιού...Σήμερα, Δευτέρα 21-11-2011, ο "διευθυντής" είπε να δώσουν χρήματα οι γονείς των παιδιών που συμμετείχαν στη "φασαρία", ώστε να πάρει γυαλιά ο παθών...Μπράβο κε διευθυντά...Δηλαδή όποτε ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ γίνεται ΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ, δηλαδή ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, σε παιχνίδι, τσακωμό, σπρωξιές κ.λπ., θα...τσοντάρουν οι γονείς για τα...σπασμένα??? ΟΤΑΝ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ και ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ - ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ - ΡΑΓΙΣΕ ΤΗ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΛΗ...τι έπρεπε να κάνουν οι γονείς κε Μπούρκουλα??? Να ζητήσουν ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ από τους υπευθύνους???

3. Γενικά : ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, όλο και κάτι συμβαίνει...Φασαρίες, τσακωμοί, ξύλο μεταξύ των παιδιών...Και μιλάμε για παιδιά του Δημοτικού! Δηλαδή στο Γυμνάσιο θα κουβαλάνε και μαχαίρια μαζί τους???

Αν τα παραπάνω ΓΕΓΟΝΟΤΑ δεν συνιστούν ΕΛΛΙΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ και ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ - ΕΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ - ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ από τον Διευθυντή κο Μπούρκουλα - τον κο "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ" και "ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ή ΤΡΙΑ αστεράκια ΘΑ ΦΕΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ" - τότε τι είναι???

Τόση πια ΑΣΥΛΙΑ για τον..."Διευθυντή"??? Ποια ακριβώς είναι τα καθήκοντα ενός διευθυντή?? Μήπως να κυκλοφορεί εξωτερικά του σχολείου με έναν καφέ στο χέρι??? Τίποτε άλλο???

Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Ακούει κανείς???

Θα βάλει κάποιος στη θέση του (και στα καθήκοντά του) τον "Διευθυντή"??

Αγανακτισμένοι Γονείς του 16ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου, 21 Νοεμβρίου 2011
 
"στην Πλατεία", http://stinplatia.blogspot.com/, 22/11/2011