4 Νοε 2016

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ UNICEF - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ


ΧΑΛΑΝΔΡΙ 03-11-2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων:

ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ UNICEF και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

θα γίνει την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, με σκοπό την ενίσχυση της UNICEF για την προστασία των ασυνόδευτων προσφυγόπουλων, στο γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου «Νίκος Πέρκιζας», (Λεωφόρος Πεντέλης) ώρα 14:00, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 70 χρόνων από την ίδρυση της UNICEF και την επέτειο της υπογραφής της Διεθνούς Σύμβασης των Δικαιωμάτων των Παιδιών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Προαιρετική η συνεισφορά στον κουμπαρά της UNICEF. Το ποσό που τα συγκεντρωθεί θα ανακοινωθεί, (όποιος θέλει μπορεί να παρευρεθεί και στο άνοιγμα του κουμπαρά).

Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της UNICEF και του Δήμου Χαλανδρίου και έχει την υποστήριξη των συλλογικών φορέων της πόλης:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΝΩΣΗ ΑΡΚΑΔΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, ΕΝΩΣΗ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ «Ο ΑΚΡΙΤΑΣ», ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ,ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ», ΙΔΡΥΜΑ ΖΗΣΗ, ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ», ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΜΕ, ΠΕΓΚΑΠ – Ν. Υ., ΠΕΡΙΗΓΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ,ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΦΛΥΟΝ» ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ «ΡΙΖΕΣ», ΣΩΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ, ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ –ΣΥΣΣΙΤΙΑ - ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ)

Κατόπιν της παραπάνω πρόσκλησης, το Δ.Σ. αποφάσισε τη συμμετοχή του σωματείου στον αγώνα και καλεί: 

Όποιο συνάδελφο ενδιαφέρεται να πάρει μέρος και όλους τους συναδέλφους να τον παρακολουθήσουν.

Στον αγώνα θα υπάρχουν αθλητίατρος, ορθοπαιδικός και φυσικοθεραπευτής.