4 Οκτ 2016

Στα συρτάρια των Θεσμών το Πολυνομοσχέδιο-"σκούπα" του ΥΠΕΣ

Στα συρτάρια των Θεσμών...(!) βρίσκεται το Πολυνομοσχέδιο - "σκούπα" του ΥΠ.ΕΣ.Δ.Α., που προβλέπει, τόσο σημαντικά ζητήματα λειτουργίας των Ο.Τ.Α., όσο και σοβαρά θέματα των εργαζομένων σ' αυτούς.

Σύμφωνα με ασφαλείς, αποκλειστικές πληροφορίες του epoli.grτο Πολυνομοσχέδιο του Υπ. Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης «ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ Ο.Τ.Α., ΡΥΘΜΙΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ», δε βρίσκεται στα χέρια και σε διαβούλευση με τους Θεσμούς, αλλά στα... συρτάρια τους, αφού ακόμη δεν έχει ξεκινήσει από πλευράς ΥΠ.ΕΣ.Δ.Α., η παρουσίαση - ανάλυσή του, με σκοπό την έγκρισή του!

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για αναμονή των Θεσμών, αλλά μέχρι σήμερα η πολιτική ηγεσία του ΥΠ.ΕΣ.Δ.Α. δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους, προκειμένου να εκκινήσει η διαβούλευσή του!

Σίγουρα πρόκειται για μία δυσάρεστη εξέλιξη, αφού το Πολυνομοσχέδιο - "σκούπα" αναμένεται με ιδιαίτερη αγωνία, τόσο από τους αιρετούς και των δύο βαθμών της Αυτοδιοίκησης, όσο και τους εργαζομένους σε Δήμους και Περιφέρειες και νομικά πρόσωπα αυτών.