15 Σεπ 2016

Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Αγ. Δημητρίου για την επίθεση σε κλιμάκιο δημοτικών αστυνομικών

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                                                                                                       
ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 
ΞΕΝΟΦΟΝΤΟΣ 10
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΗΛ: 6973844326
email: xristomioy@yahoo.gr
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 14/09/16
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Καταγγέλλουμε την άνανδρη και τραμπούκικη επίθεση σε κλιμάκιο Δημοτικών Αστυνομικών που έκανε την υπηρεσία του την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016 στον πεζόδρομο της οδού Μπουμπουλίνας στον Άγιο Δημήτριο.
Το αποτέλεσμα της απρόκλητης επίθεσης και του αναίτιου ξυλοδαρμού ήταν να τραυματιστεί ο συνάδελφος μας Δημοτικός Αστυνόμος και να μεταφερθεί, από τα χτυπήματα καταστηματάρχη, με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και σαν να μην έφτανε αυτό να ταλαιπωρείται ακόμα και σήμερα στα δικαστήρια.

Οι Δημοτικοί Αστυνόμοι καλούνται να εκτελέσουν τις εντολές της Διοίκησης, με τη τήρηση νομιμότητας και βρίσκονται, μέσα στις σημερινές συνθήκες, να προπηλακίζονται, να υβρίζονται και να συκοφαντούνται.
Το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Αγίου Δημητρίου καταγγέλλει και καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, όλες αυτές τις συμπεριφορές εναντίον μας, που με το πενιχρό μισθό μας αλλά με αξιοπρέπεια στηρίζουμε τις θεσμοθετημένες υπηρεσίες του Δήμου.
Πραγματοποιήσαμε συνάντηση με τη Διοίκηση του Δήμου άμεσα για το θέμα, εκφράζουμε τόσο τη συμπάθεια όσο και την αλληλεγγύη μας στον ίδιο και στην οικογένειά του και θα είμαστε στο πλευρό του για την περιπέτεια την οποία βίωσε .
Καλούμε κάθε αρμόδιο όργανο να μας προστατεύσει με οποιοδήποτε τρόπο( Νομικά, υπηρεσιακά, ηθικά, οικονομικά…) γιατί μόνο έτσι θα εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας και στήριξης κατά την άσκηση των καθηκόντων μας και η ενδυνάμωση και η θωράκιση των υπηρεσιών μας.
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ