3 Μαρ 2016

Δήμος Κηφισιάς: Ένας διαφορετικός αγώνας μπάσκετ… μάθημα ζωής

Μάθημα ζωής στο παρκέ... από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών στην εκδήλωση που οργάνωσε η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας σε συνεργασία με το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Στέλιος Καλαϊτζής στη Νέα Ερυθραία.

Την εκδήλωση προλόγισε ο υπεύθυνος Αθλητισμού Αχιλλέας Κουρέπης ο οποίος αναφέρθηκε στην δύναμη της ψυχής των παραπληγικών και τόνισε πως ο αθλητισμός ενώνει.

Οι παραβρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν διαφορετικό αγώνα μπάσκετ- επίδειξης με Αμαξίδια με σκοπό την διάδοση του ειδικού αθλητισμού. 

Στο τέλος της εκδήλωσης παραδόθηκαν στον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών τα καπάκια που μάζεψαν μαθητές όλων των σχολικών βαθμίδων του Δήμου μας για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου.
Η προσπάθεια στο Δήμο Κηφισιάς συνεχίζεται και η συλλογή των καπακιων πραγματοποιείται στο 1ο Δημοτικό Ν. Ερυθραίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας Μιχάλης Καυγαλάκης, η πρόεδρος της ΔΕΠ Κατερίνα Καραλή, ο Υπεύθυνος Αθλητισμού, Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δ.Βικέλας» Αχιλλέας Κουρέπης, οι εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στους Παιδικούς Σταθμούς Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας Γιαννης Παντελεακης και Κλεοπατρα Χατζοπουλου αντίστοιχα, εκπρόσωποι σχολείων και μαθητές που συμμετείχαν στην δράση.